BioMenü BIO 7-GOMBA keverék por 100 g

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 38.525,96 Ft/kg
Kívánságlistára teszem
Tapasztalja meg a természetes egészség javítását a BioMenü BIO 7-GOMBA keverék porral! Ez a különleges gombakeverék javíthatja immunrendszere működését és támogathatja közérzetét, miközben energikusabbá teszi mindennapjait. A termék bio, vegán és mentes minden mesterséges ízesítőtől, színezéktől és tartósítószertől, így garantáltan a legjobb minőségű természetes összetevőkből készült. Használata rendkívül egyszerű: napi egy adagot (5 g) keverjen el ételébe vagy készítse el teaként. Az összetevők között találhatóak a legjobb gombák, mint például a ganoderma, chaga, shiitake, maitake, süngomba, vörös rovarrontó és az ezüst rezgőgomba. Kínai eredetű, ez a por gazdag fehérjében és élelmi rostban, emellett nátriumszegény és allergénmentes, így ideális választás mindazok számára, akik egészséges életmódot folytatnak. Válassza a BioMenü BIO 7-GOMBA keverék port a vitalitás érdekében!
3.853 Ft (3.034 Ft + ÁFA)
Menny.:db
BioMenü BIO 7-GOMBA keverék por 100 g
3.853 Ft (3.034 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Tapasztalja meg a természetes egészség javítását aMenü BIO 7-GOMBA keverék porral! Ez a különleges gombakeverék nemcsak támogatja immunrends működését, hanem energikusabbá is teszi mindennapjait, hozzájárulva közérzete javításához. A termék bio és vegán, mentes minden mesterséges ízesítőtől, színezéktől és tartósítószertől, így biztos lehet benne, hogy kizárólag a legjobb minőségű természetes összetevőket tartalmazza. A használata rendkívül egyszerű: napi egy adagot (5 g) keverjen el kedvenc ételeibe vagy készítse el teaként. Az összetevők között találhatóak a legnagyobb értékű gombák, köztük a ganoderma, chaga, shiitake, maitake, süngomba, vörös rovarrontó és az ezüst rezgőgomba. Kínai eredetű porunk gazdag fehérjében és élelmi rostban, emellett nátriumszegény és allergénmentes, így ideális választás mindazok számára, akik figyelnek egészségükre és szépségükre. Mindössze egy teáskanálnyi mennyiséget (5 g) érdemes naponta fogyasztani, amit ételhez keverve vagy teaként elkészítve élvezhet. Kényeztesse testét ezzel a tápanyagokban gazdag gombakeverékkel, és támogassa vitalitását a BioMenü BIO 7-GOMBA keverék por segítségével!

Paraméterek

Átlagos tápérték/100 g; energia 1029 kJ/246 kcal; zsír 1,5 g; amiből telített zsírsav 0,3 g; amiből egyszeresen telítetlen zsírsav 0,4 g; amiből többszörösen telítetlen zsírsav 0,6 g; szénhidrát 16 g; amiből cukor 0 g; rost 55 g; fehérje (protein) 16 g; só 0,04 g
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!; Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.; Ha Ön terhes, szoptat, beteg vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt használna!
Tárolás  Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermektől elzárva.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek