BioMenü BIO CEYLONI FAHÉJ kapszula 60 db

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 33,23 Ft/db
Kívánságlistára teszem
Érezze a bio ceyloni fahéj jótékony hatását a BioMenü BIO CEYLONI FAHÉJ kapszulával! E fűszer természetes formában, praktikus kapszulába zárva érkezik, könnyen beilleszthető a napi rutinjába. A fahéj nemcsak ízletes, hanem számos egészségügyi előnnyel is bír, így ideális választás mindazok számára, akik szeretnék támogatóan beépíteni étrendjükbe. A termék 100% bio ceyloni fahéj port tartalmaz, mely valódi ízélményt nyújt, és megfelel a legszigorúbb táplálkozási igényeknek. Mentes minden mesterséges összetevőtől, allergénektől és hozzáadott cukortól, így bármilyen diétába könnyedén illeszthető. Tanulmányok szerint az élelmi rostban gazdag fahéj hozzájárulhat a megfelelő emésztéshez és a vércukorszint stabilizálásához. Naponta 1-2 kapszula elegendő a fokozott jó közérzetért. A BioMenü BIO CEYLONI FAHÉJ kapszula remek választás mindazoknak, akik a természetes megoldásokat preferálják az egészségük megőrzésében. Élvezze a tiszta és természetes fűszerek jótékony hatását most! Származási hely: Srí Lanka.
1.994 Ft (1.570 Ft + ÁFA)
Menny.:db
BioMenü BIO CEYLONI FAHÉJ kapszula 60 db
1.994 Ft (1.570 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Ismerje meg a BioMenü BIO CEYLONI FAHÉJ kapszulát, amely a természetes egészségmegőrzés kiváló választása! A kapszula kényelmes és praktikus módja annak, hogy beépítse a bio ceyloni fahéj jótékony hatását a mindennapi étrendjébe. Ez a fűszer nemcsak ízletes, hanem számos előnnyel is rendelkezik, beleértve a megfelelő emésztés támogatását és a vércukorszint stabilizálását. Minden kapszula 100% bio ceyloni fahéj port tartalmaz, amely megfelel a legszigorúbb táplálkozási normáknak. Az összetevők mentesek minden mesterséges anyagtól, allergén hatóanyagtól és hozzáadott cukortól, így ideális választás minden diéta számára. Az ajánlott napi adag 1-2 kapszula, amely könnyen beilleszthető a napi rutinjába, így segítve a fokozott jó közérzetet. A BioMenü BIO CEYLONI FAHÉJ kapszula igazi kincset jelent mindazok számára, akik a természet erejével kívánják támogatni egészségüket. Élvezze a jótékony hatásokat, és fedezze fel a tiszta, természetes fűszerek világát! Származási hely: Srí Lanka.

Paraméterek

Átlagos tápérték/100 g; energia 887 kJ/212 kcal; zsír 0,3 g; amiből telített zsírsav 0,2 g; szénhidrát 18,9 g; amiből cukor 0,0 g; rost 61,5 g; fehérje (protein) 3,7 g; só 0,2 g
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!; Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Természetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.
Tárolás  Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek