BioMenü BIO CEYLONI FAHÉJ őrölt 250 g

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 11.466,58 Ft/kg
Kívánságlistára teszem
A BioMenü BIO CEYLONI FAHÉJ őrölt 250 g egy igazi ínycsiklandó és egészséges fűszer, amely gazdag aromájával és karakteres ízével feldobja ételeit. Ez a 100%-ban bio, vegán alapanyagokból készült fahéj származási helye Srí Lanka, ahol a legjobb minőségű fahéjat termelik. Mentes minden mesterséges adalékanyagtól, beleértve a színezékeket és tartósítószereket, így kiválóan illeszkedik a tudatos táplálkozásba. A termék élelmi rostban gazdag, a hozzáadott cukortól és allergénektől mentes, zsírtartalma pedig minimális. Ajánlott napi adagja 5 g, amely lehetővé teszi, hogy az ízlésének megfelelően használja. Fűszerezheti vele a süteményeket, italokat vagy akár sós ételeket is. Egy igazán különleges és egészséges választás, hogy fűszeressé tegye mindennapjait!
2.867 Ft (2.257 Ft + ÁFA)
Menny.:db
BioMenü BIO CEYLONI FAHÉJ őrölt 250 g
2.867 Ft (2.257 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A BioMenü BIO CEYLONI FAHÉJ őrölt 250 g egy kiváló minőségű fűszer, amely a sütemények és sós ételek ízesítésére egyaránt alkalmas. Srí Lanka trópusi területeiről származik, ahol a világ legjobban ismert és legfinomabb fahéját termesztik. Ez a 100%-ban bio, vegán alapanyagokból készült fahéj mentes minden mesterséges adalékanyagtól, így ízével és aromájával egyaránt hozzájárul a tudatos táplálkozáshoz. Élelmi rostokban gazdag és alacsony zsírtartalmú, így remek választás az egészséges életmódot követők számára. Az ajánlott napi adag 5 g, amelyet kedve szerint alkalmazhat különféle ételek ízesítésére, italok fűszerezésére, vagy akár édességek készítéséhez. Egyedi íze és jótékony hatásai révén a BioMenü BIO CEYLONI FAHÉJ igazi kincs lehet a konyhájában, hogy étkezéseit még ízletesebbé tegye. Éljen a friss, természetes ízek világával, és tapasztalja meg a cézáni fahéj egyedülálló jellemzőit!

Paraméterek

Átlagos tápérték/100 g; energia 887 kJ/212 kcal; zsír 0,3 g; amiből telített zsírsav 0,2 g; szénhidrát 18,9 g; amiből cukor 0,0 g; rost 61,5 g; fehérje (protein) 3,7 g; só 0,2 g
Természetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.
Tárolás  Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek