BioMenü BIO FEKETEKÖMÉNYMAG-OLAJ 100 ml

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 33.791,65 Ft/l
Kívánságlistára teszem
A BioMenü BIO FEKETEKÖMÉNYMAG-OLAJ 100 ml egy sokoldalú, természetes olaj, amely az egészség megőrzésére és a szépségápolásra egyaránt ideális. Több mint kétezer éves hagyományos orvosi felhasználásának köszönhetően számos gyógyhatása van, így bátran alkalmazhatja külsőleg bőrére és hajára egyaránt. Ez a bio, vegán készítmény 100%-ban természetes összetevőkből áll, mentes minden mesterséges ízesítőtől, színezéktől és tartósítószertől. A feketeköménymag-olaj (nigella sativa) különleges tápanyagtartalmának köszönhetően táplálja és regenerálja a bőrt, miközben a haj simaságát és fényét is segít megőrizni. Az ajánlott napi adag egy kiskanál, amely ízlés szerint fogyasztható. Ezen kívül bármikor használható külsőleg, hogy élvezhesse a feketeköménymag-olaj jótékony hatásait. Származási helye Egyiptom, biztosítva a legmagasabb minőséget és tisztaságot. Élvezze a természet adta előnyöket ezzel a kiváló minőségű, tápláló olajjal!
3.379 Ft (2.661 Ft + ÁFA)
Menny.:db
BioMenü BIO FEKETEKÖMÉNYMAG-OLAJ 100 ml
3.379 Ft (2.661 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A BioMenü BIO FEKETEKÖMÉNYMAG-OLAJ 100 ml egy kiemelkedően sokoldalú termék, amelyet a természet ajándékaikkal való gazdagítás jegyében fejlesztettek ki. Ez az 100%-ban természetes bio olaj hagyományos orvosi felhasználásának köszönhetően több mint kétezer éves múltra tekint vissza. Kiváló választás lehet az egészség megőrzésére és a szépségápolásra, hiszen nemcsak a bőrét táplálja és regenerálja, hanem a hajának simaságát és fényét is segít megőrizni. Az olaj feketeköménymagból (nigella sativa) készült, mentes minden mesterséges ízesítőtől, színezéktől és tartósítószertől. A javasolt napi adag egy kiskanál, amely ízlés szerint fogyasztható, de külsőleg is használható, így maximálisan kihasználhatja a feketeköménymag-olaj jótékony hatásait. A termék származási helye Egyiptom, ami garantálja a legmagasabb minőséget és tisztaságot. Élvezze a természet által nyújtott előnyöket ezzel a tápláló olajjal, és tapasztalja meg az egészség és szépség harmóniáját!

Paraméterek

Átlagos tápérték/100 ml; energia 3663 kJ/875 kcal;
Természetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.
Tárolás  Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermektől elzárva

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek