BioMenü BIO KAKAÓPOR perui 125 g

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 5.935,98 Ft/kg
Kívánságlistára teszem
Érezd jól magad a BioMenü BIO KAKAÓPOR segítségével! Ez a 125 g-os por Peruból származik, és 100% természetes kakaóbabot tartalmaz, hozzáadott cukor és adalékanyagok nélkül. Ideális választás mindazok számára, akik egészséges és ízletes alternatívát keresnek a napi kakaóélményekhez. A kakaópor bio, vegán és mentes minden mesterséges ízesítőtől, színezéktől és tartósítószertől. Allergénmentes, alacsony cukortartalmú és gazdag élelmi rostban és fehérjében, így kiválóan illeszkedik egy egészségtudatos diétába. Kellemes íze mellett BSE/TSE, GMO mentes, és nem besugárzott, így biztonságosan fogyasztható. Egy adag mennyisége 10-15 g, amely ízlés szerint felhasználható italokban, smoothie-kban vagy akár süteményekhez is. Élvezd a tiszta kakaó természetes ízét és jótékony hatásait! Származási helye Peru, ahol a legjobb kakaóbabokat termesztik. Tedd a konyhád alapjául ezt a kiváló minőségű kakaóport, és tapasztald meg a különbséget!
1.484 Ft (1.169 Ft + ÁFA)
Menny.:db
BioMenü BIO KAKAÓPOR perui 125 g
1.484 Ft (1.169 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Érezd a tiszta kakaó ízét és élvezd jótékony hatásait a BioMenü BIO KAKAÓPOR segítségével! Ez a 125 g-os, prémium minőségű kakaópor Peruból származik, és 100% természetes kakaóbabot tartalmaz, kiegészítve az egészséges és ízletes élményt a mindennapokban. Hozzáadott cukor és adalékanyagok nélkül készült, így ideális választás azok számára, akik tudatosan táplálkoznak. A kakaópor bio, vegán, valamint mentes minden mesterséges ízesítőtől, színezéktől és tartósítószertől. Allergénmentessége és alacsony cukortartalma miatt nagyszerűen beilleszthető bármilyen diétába. Gazdag élelmi rostban és fehérjében, így nemcsak finom, hanem tápláló összetevője is számos étkezésnek. A termék BSE/TSE, GMO mentes, valamint nem besugárzott, ami garantálja a biztonságos fogyasztást. Ajánlott adagja 10-15 g, amely bármilyen formában felhasználható: akár meleg italokban, smoothie-kban, vagy süteményekhez is. Peru híres kakaóbabjának friss és intenzív ízével kényeztetheti ízlelőbimbóit. Tedd a konyhád alapjául ezt a kiváló minőségű kakaóport, és tapasztald meg a különbséget az ízek és az egészség között!

Paraméterek

Átlagos tápérték/100 g; energia 1533 kJ/366 kcal; zsír 11,0 g; amiből telített zsírsav 6,5 g; amiből egyszeresen telítetlen zsírsav 3,6 g; amiből többszörösen telítetlen zsírsav 0,5 g; szénhidrát 26,8 g; amiből cukor 0,9 g; rost 24,3 g; fehérje (protein) 28,0 g; só 0,0 g
Természetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.
Tárolás  Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek