BioMenü BIO KELP ALGA por 125 g

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 12.474,24 Ft/kg
Kívánságlistára teszem
A BioMenü BIO KELP ALGA por 125 g a pajzsmirigy egészségének természetesogatója! Gazdag káliumban, jód- és nyomelem-forrás, így ideális választás mindazok számára, akik szeretnék optimalizálni táplálkozásukat. Ez a bio, vegán termék teljesen természetes alapanyagokból készül, mentes minden mesterséges ízesítőtől, színezéktől és tartósítószertől. Alacsony cukortartalmának és telített zsírokban való szegénységének köszönhetően remek kiegészítője lehet diétájának. Kifejezetten nátriumszegény, így egészséges választás az ízletes étkezésekhez. Minden adag (3-5 g) egyszerűen keverhető folyadékba vagy ételekbe, így gyorsan és könnyedén beiktatható a napi rutinba. A BioMenü BIO KELP ALGA por Kanadából származik, és 100% bio kelp (ascophyllum nodosum - fucaceae) port tartalmaz. Tárolja száraz, hűvös, fényvédett helyen, és tapasztalja meg a természet adta erőt az egészségéért!
1.559 Ft (1.228 Ft + ÁFA)
Menny.:db
BioMenü BIO KELP ALGA por 125 g
1.559 Ft (1.228 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A BioMenü BIO KELP ALGA por 125 g tökéletes megoldást kínál mindazok számára, akik a pajzsmirigy egészségének támogatására törekednek. Ez a kiváló minőségű, 100% bio kelp (ascophyllum nodosum - fucaceae) por rendkívül gazdag jód- és ásványi anyag tartalmában, melyek elengedhetetlenek a szervezet megfelelő működéséhez. Káliumban bővelkedik, és alacsony cukortartmánynak köszönhetően ideális választás a tudatos táplálkozás híveinek. A termék vegan, mentes minden mesterséges ízesítőtől, színezéktől és tartósítószertől, így teljesen természetes megoldást kínál a mindennapi étrend kiegészítésére. Kifejezetten nátriumszegény, amitől különösen egészséges választható lehetőség az ízletes ételekhez, legyen szó reggeliről, ebédről vagy vacsoráról. A BioMenü BIO KELP ALGA por egyszerűen beépíthető a napi rutinba, csupán 3-5 g mennyiségben kell keverni folyadékokba vagy étkezésekbe. A kanadai eredetű termék nemcsak ízletes, de látványos jótékony hatással bír a szervezetre. Tárolása egyszerű: csak helyezze jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyre, és tapasztalja meg a természetes erőt az egészsége megőrzésében!

Paraméterek

Átlagos tápérték/100 g; energia 1268 kJ/303 kcal; zsír 3,62 g; amiből telített zsírsav 0,99 g; szénhidrát 62,8 g; amiből cukor 1,2 g; rost 8,4 g; fehérje (protein) 4,92 g; só 0,01 g
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!; Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.; Ha az orvosa nem nyitott az étrend-kiegészítők alkalmazására, keressen fel egy természetgyógyászt!; Ha Ön terhes, szoptat, beteg vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt használna!; Természetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.
Allergének a természetben előforduló szulfitokat tartalmazhat
Tárolás  Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermektől elzárva.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek