BioMenü BIO KURKUMA kapszula 60 db

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 31,92 Ft/db
Kívánságlistára teszem
Fedezze fel a BioMenü BIO KURKUMA kapszulát, mely egy tradicionális ájurvédikus gyógynövény, a kiváló minőségű, Indiából származó őrölt kurkuma hatásait hozza el Önnek egy praktikus kapszulálban. Ezek a bio és vegán termékek természetes összetevőkből készültek, mentesek mesterséges ízesítőktől, színezékektől és allergénektől, így ideális választás mindazok számára, akik egészségtudatosan szeretnének élni. Egy adag három kapszulát jelent, melyből napi egy adagot érdemes fogyasztani. A kapszulák hűvös, fényvédett helyen való tárolása garantálja frissességüket. A termék 100% bio kurkumát tartalmaz, melynek kurkumintartalma 3-4%. A mikrokristályos cellulóz térfogatnövelő, míg a zsírsavak mono- és digliceridjei, valamint a szilícium-dioxid a csomósodást gátolják. A kapszulahéj hidroxipropil-metil-cellulózból készült. Élvezze az egészségvédő tulajdonságait és a természet adta jótékony hatásait a BioMenü BIO KURKUMA kapszulával!
1.915 Ft (1.508 Ft + ÁFA)
Menny.:db
BioMenü BIO KURKUMA kapszula 60 db
1.915 Ft (1.508 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Ismerje meg a BioMenü BIO KURKUMA kapszulát, mely a hagyományos ájurvédikus gyógynövény erejét hozza el Önnek egy praktikus kapszulás formában. A kiváló minőségű, Indiából származó őrölt kurkuma hatásait most könnyedén beiktathatja mindennapi életébe. Ezek a bio és vegán kapszulák kizárólag természetes összetevőkből készültek, mentesek minden mesterséges ízesítőtől, színezéktől és allergéntől, így kiváló választást jelentenek az egészségtudatos életmód követői számára. Az ajánlott napi adag három kapszula, amelyet érdemes naponta egyszer fogyasztani. A kapszulákat hűvös, fényvédett helyen érdemes tárolni a frissesség megőrzése érdekében. A termék 100%-ban bio kurkumát tartalmaz, melynek kurkumintartalma 3-4%, így biztosítva a kívánt jótékony hatásokat. A mikrokristályos cellulóz, mint térfogatnövelő szer, a zsírsavak mono- és digliceridjei, valamint a szilícium-dioxid pedig a csomósodást gátolja. A kapszulahéj hidroxipropil-metil-cellulózból készült, biztosítva a vegán életmódhoz való alkalmazkodást. Tapasztalja meg a kurkuma számos egészségvédő tulajdonságát, és adja meg testének a természet kincseinek jótékony hatásait a BioMenü BIO KURKUMA kapszulával!

Paraméterek

Átlagos tápérték/100 g; energia 1272 kJ/304 kcal; zsír 0,9 g; amiből telített zsírsav 0,3 g; amiből egyszeresen telítetlen zsírsav 0,4 g; amiből többszörösen telítetlen zsírsav 0,2 g; szénhidrát 55,4 g; amiből cukor 3,6 g; rost 19,5 g; fehérje (protein) 8,3 g; só 0,1 g
Epehajtó hatása miatt epeköves betegeknek nem javasolt. Véralvadásgátló gyógyszereket szedőknél fokozhatja a vérzés kockázatát. Terhesek nem szedhetik esetleges méhösszehúzó hatása miatt.; Természetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.
Tárolás  Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek