BioMenü BIO KURKUMA őrölt 250 g

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 7.076,85 Ft/kg
Kívánságlistára teszem
A BioMenü BIO KURKUMA őrölt 250 g egy tradicionális ávédikus gyógynövény, amely Indiából származik és kiváló minőségű őrölt kurkumát tartalmaz. A termék bio minősítéssel rendelkezik, így garantálja, hogy kizárólag természetes anyagokból készült, mesterséges ízesítő-, színezék- és tartósítószer-mentes. Ez a kurkuma GMO-mentes, BSE/TSE-mentes, nem besugárzott, és hozzáadott cukrot sem tartalmaz, így ideális választás az egészségtudatos vásárlók számára. A BioMenü BIO KURKUMA gazdag élelmi rostokban, zsírszegény, és alacsony cukortartalmú, így remek kiegészítője lehet bármilyen diétának. A napi ajánlott adag 5 g, amelyet ízlés szerint használhat különféle ételek ízesítésére. Az összesen 3-4% kurkumin tartalmú őrölt kurkuma nemcsak ízletes, hanem számos jótékony hatással is bír. Származási helye India, ahol a kurkuma ősidők óta használatos fűszer- és gyógynövényként. Élvezze a BioMenü BIO KURKUMA ízét és jótékony tulajdonságait minden nap!
1.769 Ft (1.393 Ft + ÁFA)
Menny.:db
BioMenü BIO KURKUMA őrölt 250 g
1.769 Ft (1.393 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Ismerje meg a BioMenü BIO KURKUMA őrölt 250 g-t, egy kiváló minőségű, tradicionális ávédikus gyógynövényt, amely közvetlenül Indiából származik. Ez a bio minősítéssel rendelkező őrölt kurkuma garantálja, hogy csak természetes alapanyagokat tartalmaz, teljesen mentes a mesterséges ízesítőktől, színezékektől és tartósítószerektől. Továbbá, a termék GMO-mentes, BSE/TSE-mentes, nem besugárzott, és hozzáadott cukrot sem tartalmaz, így ideális választás az egészségtudatos fogyasztók számára. A BioMenü BIO KURKUMA gazdag élelmi rostokban, alacsony zsírtartalmú és alacsony cukortartalmú, ami lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen diétába beilleszthető legyen. A napi ajánlott adag 5 g, amelyet ízlés szerint bátran használhat különféle ételek ízesítésére. Az összesen 3-4% kurkumin tartalmú őrölt kurkuma nemcsak ízletes, hanem számos jótékony hatást is kínál. Ez a kurkuma ősidők óta elismert fűszer- és gyógynövény Indiában, és most Ön is élvezheti a BioMenü BIO KURKUMA gazdag ízét és jótékony tulajdonságait minden egyes nap! Az összetevők között kizárólag 100% bio kurkuma (Curcuma longa) található, amely biztosítja a legmagasabb szintű minőséget. Fedezze fel a kurkuma csodálatos világát és tapasztalja meg jótékony hatásait!

Paraméterek

Átlagos tápérték/100 g; energia 1272 kJ/304 kcal; zsír 0,9 g; amiből telített zsírsav 0,3 g; amiből egyszeresen telítetlen zsírsav 0,4 g; amiből többszörösen telítetlen zsírsav 0,2 g; szénhidrát 55,4 g; amiből cukor 3,6 g; rost 19,5 g; fehérje (protein) 8,3 g; só 0,1 g
Természetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.
Tárolás  Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek