BioMenü BIO MACAGYÖKÉR kapszula 60 db

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 33,69 Ft/db
Kívánságlistára teszem
A BioMenü BIO MACAGYÖKÉR kapszula egy kiegyensúlyozó és serkentő hatású készítmény, amely otthonában is hozzájárulhat egészsége fenntartásához. Az organikus és vegán összetevőkből készült kapszula természetes módon támogatja energiaszintjét és fokozza fizikai teljesítményét. A termék mentes minden mesterséges ízesítőtől és színezéktől, továbbá GMO- és allergénmentes, így biztonságosan fogyasztható. A javasolt adag napi három kapszula, amelyet reggel, délben és este érdemes bevenni a maximális hatás érdekében. A fő összetevő, a bio zselatinizált macagyökér (lepidium meyenii) por, Peruból származik, és gazdag élelmi rostban, így hozzájárulhat az egészséges táplálkozáshoz. Válassza a BioMenü BIO MACAGYÖKÉR kapszulát, és tapasztalja meg a természet erejét!
2.021 Ft (1.591 Ft + ÁFA)
Menny.:db
BioMenü BIO MACAGYÖKÉR kapszula 60 db
2.021 Ft (1.591 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A BioMenü BIO MACAGYÖKÉR kapszula a természet csodálatos ajándéka, amely segíthet az energiaszint növelésében és a fizikai teljesítmény fokozásában. Ez a kiváló minőségű készítmény organikus, vegán összetevőkből készült, így garantáltan mentes minden mesterséges adalékanyagtól, GMO- és allergénmentes, biztosítva ezzel a biztonságos fogyasztást. A kapszulák fő összetevője, a bio zselatinizált macagyökér (lepidium meyenii) por, Peruból származik, gazdag élelmi rostokban, ami hozzájárul a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz. A javasolt adag napi három kapszula, amelyet reggel, délben és este érdemes bevenni a maximális hatás érdekében. Az összetevők között megtalálható a mikrokristályos cellulóz, a zsírsavak mono- és digliceridjei, valamint a szilícium-dioxid, amelyek segítenek a kapszulák stabilitásában és hatékonyságában. A kapszulahéj hidroxipropil-metil-cellulózból készült, így nemcsak praktikus, hanem könnyen emészthető is. Válassza a BioMenü BIO MACAGYÖKÉR kapszulát, és tapasztalja meg, milyen előnyöket kínál a természetes táplálkozás egy kiváló minőségű, változatos étrend részeként!

Paraméterek

Átlagos tápérték/100 g; energia 1366 kJ/326 kcal; zsír 1,0 g; amiből telített zsírsav 0,3 g; amiből egyszeresen telítetlen zsírsav 0,2 g; amiből többszörösen telítetlen zsírsav 0,5 g; szénhidrát 57,5 g; amiből cukor 26,8 g; rost 20,5 g; fehérje (protein) 11,0 g; só 0,0 g
Természetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.
Tárolás Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek