BioMenü BIO MORINGA kapszula 60 db

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 19.053,05 Ft/kg
Kívánságlistára teszem
A BioMenü BIO MORINGA kapszula egy kiemelkedő tápanyagforrás, amely gazdag ásványi anyagokban és fehérjékben, tökéletes választás a napi energiaszint fenntartásához. Minden kapszula természetes, bio alapanyagokból készült, mentes a mesterséges ízesítőktől és színezékektől, így ideális lehet vegán és egészségtudatos fogyasztók számára egyaránt. A készítmény egy adagja négy kapszulát tartalmaz, amely javasolt napi bevitele segíthet hozzájárulni a bélflóra egészségéhez és a megfelelő tápanyagbevitelhez. A kapszulák kizárólag 100% bio moringa levélporból állnak, melynek szárási helye India. Érdemes beilleszteni az étrendbe, ha fontos számodra az allergénmentes, GMO-mentes és cukor hozzáadása nélküli táplálkozás. Érezd a különbséget, és támogasd az egészségedet a BioMenü BIO MORINGA kapszulával!
2.382 Ft (1.875 Ft + ÁFA)
Menny.:db
BioMenü BIO MORINGA kapszula 60 db
2.382 Ft (1.875 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A BioMenü BIO MORINGA kapszula tökéletes megoldás mindazok számára, akik szeretnék természetes módon támogatni egészségüket és energiaszintjüket. Minden kapszula 100% bio moringa levélport tartalmaz, amely gazdag ásványi anyagokban és fehérjékben, így ideális választás a tápanyagbevitel kiegészítésére. Az indiai származású moringa levelek kiváló tápanyagtartalommal rendelkeznek, és a készítmény mentes mindenféle mesterséges ízesítőtől és színezéktől, garantálva a természetes összetevőket. A napi ajánlott adag, négy kapszula formájában, hozzájárul a bélflóra egészségéhez és segít fenntartani a megfelelő tápanyagbevitelt. Ez a termék a vegán és egészségtudatos fogyasztók számára is ideális, hiszen allergénmentes, GMO-mentes, valamint cukor hozzáadása nélkül készült. Érezd meg a moringa jótékony hatásait a mindennapi étrendedben, és támogasd az egészséged a BioMenü BIO MORINGA kapszulákkal!

Paraméterek

Átlagos tápérték/100 g; energia 1335 kJ/319 kcal; zsír 5,7 g; amiből telített zsírsav 2,0 g; amiből egyszeresen telítetlen zsírsav 1,1 g; amiből többszörösen telítetlen zsírsav 2,4 g; szénhidrát 29 g; amiből cukor 10 g; rost 24 g; fehérje (protein) 26 g; só 0,31 g
Természetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.
Tárolás  Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermektől elzárva.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek