BioMenü BIO MORINGA por 125 g

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 15.578,33 Ft/kg
Kívánságlistára teszem
A BioMenü BIO MORINGA por egy kiváló tápanyagforrás, amely gazdag ásványi anyagokban és fehérjékben. Ez a 125 g-os csomag igazi energikus vitaminkomplexum, amely bio, vegán, és természetes alapanyagokból készült. Mesterséges ízesítőket, színezékeket és tartósítószereket nem tartalmaz, így tiszta, természetes táplálék kiegészítőt kínál. A moringa levél őrlemény ideális választás az emésztésjavító teák elkészítéséhez: mindössze 1 teáskanál por és 1 dl víz elegendő. Salátákhoz, kenyértésztákhoz, főtt rizshez vagy tésztafélékhez, sőt, akár rántottához is hozzáadható, hogy táplálóbbá és ízletesebbé tegye az ételeket. Összetevői között kizárólag 100% bio moringa (moringa oleifera) levél őrlemény található, amely Indiából származik. Emelje a mindennapi táplálkozását a BioMenü BIO MORINGA por segítségével, és tapasztalja meg a természetes energiát!
1.947 Ft (1.533 Ft + ÁFA)
Menny.:db
BioMenü BIO MORINGA por 125 g
1.947 Ft (1.533 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

### BioMenü BIO MORINGA por 125 g Ismerje meg a BioMenü BIO MORINGA port, egy kiemelkedő tápanyagforrást, amely gazdag ásványi anyagokban és fehérjékben. Ez a 125 g-os csomag igazi vitaminkomplexum, amely bio, vegán és teljesen természetes összetevőkből készült. Mentes a mesterséges ízesítőktől, színezékektől és tartósítószerektől, így ideális választás mindenki számára, aki egészségtudatos életmódra törekszik. A moringa levél őrleménye kiválóan alkalmas emésztésjavító teák készítéséhez: csak egy teáskanál por és 1 dl víz szükséges. De ne álljon meg itt! A por tökéletesen használható salátákban, kenyértésztákban, főtt rizsben és tésztafélékben, sőt akár a reggeli rántottához is adhat, hogy még táplálóbbá és ízletesebbé tegye az ételeit. Az összetevők listáján kizárólag 100% bio moringa (moringa oleifera) levél őrlemény szerepel, amely Indiából származik. Emelje a mindennapi táplálkozását a BioMenü BIO MORINGA porral, és tapasztalja meg a természet adta energiát és vitalitást!

Paraméterek

Átlagos tápérték/100 g; energia 1349 kJ/322 kcal; zsír 2,3 g; amiből telített zsírsav 0,6 g; szénhidrát 38,2 g; amiből cukor 14,7 g; rost 19,2 g; fehérje (protein) 27,1 g; só 0,3 g
Természetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.
Tárolás  Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermektől elzárva.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek