BioMenü BIO QUINOA fehér mag 250 g

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 4.876,19 Ft/kg
Kívánságlistára teszem
A BioMenü BIO QUINOA fehér mag 250 g a szuperélelmiszerek csúcsát képviseli, amely egészséges táplálkozásához elengedhetetlen. Ez a bio, vegán és természetes összetevőkből készült quinoa mentes minden mesterséges ízesítőtől, színezéktől és tartósítószertől. Gluténmentes, alacsony cukortartalmú és gazdag fehérjében valamint élelmi rostokban, így ideális választás mindazok számára, akik egészségesen szeretnének táplálkozni. A quinoa származási helye Peru, ahol a legjobbat nyújtja, és egyedülálló ízvilágának köszönhetően sokféle ételben felhasználható. Ideális köretként, salátákba vagy akár önálló ételként is megállja a helyét. Élvezze az ízek sokszínűségét és a természetes táplálás előnyeit a BioMenü BIO QUINOA-val!
1.219 Ft (960 Ft + ÁFA)
Menny.:db
BioMenü BIO QUINOA fehér mag 250 g
1.219 Ft (960 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A BioMenü BIO QUINOA fehér mag 250 g egy igazi szuperélelmiszer, amely elengedhetetlen része az egészséges táplálkozásnak. Ez a bio és vegán quinoa teljesen természetes összetevőkből készült, mentes minden mesterséges ízesítőtől, színezéktől és tartósítószertől. Gluténmentes és alacsony cukortartalmú, emellett gazdag fehérjében és élelmi rostokban, így kiváló választás mindazok számára, akik figyelnek étrendjükre. A quinoa Peru szívéből származik, ahol a legmagasabb minőségű termést biztosítja. Egyedi ízvilágának köszönhetően sokféle ételben használható: legyen szó köretről, salátákról vagy önálló ételekről, a BioMenü BIO QUINOA minden étkezéshez tökéletes kiegészítő. Próbálja ki, és tapasztalja meg az ízek gazdagságát és a természetes táplálás jótékony hatásait! Összetevői: 100% bio quinoa (chenopodium quinoa) mag. Származási hely: Peru.

Paraméterek

Átlagos tápérték/100 g; energia 1543 kJ/369 kcal; zsír 5,9 g; amiből telített zsírsav 0,5 g; szénhidrát 62 g; amiből cukor 1,8 g; rost 6,9 g; fehérje (protein) 12 g; só 0,01 g
Természetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.
Tárolás  Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek