BioMenü BIO SHATAVARI por 125 g

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 24.427,28 Ft/kg
Kívánságlistára teszem
A BioMenü BIO SHATAVARI por egy kiválóőségű, adaptogén gyógynövény, amely támogatja az általános életerőt, és segít a fizikai és érzelmi stressz kezelésében. 100% bio shatavari (asparagus racemosus) por, amely teljesen természetes alapanyagokból készült, vegán, mesterséges ízesítő- és színezékmentes, valamint tartósítószereket sem tartalmaz. Ez a termék BSE/TSE mentességgel, GMO mentességgel, és hozzáadott cukrotól való mentességgel büszkélkedik. A shatavari por zsírszegény, telített zsírokban szegény, gazdag élelmi rostokban, és nem tartalmaz nátriumot vagy sót. Ideális kiegészítője lehet mindennapi étrendjének: egy adag, mindössze 1-3 g, könnyedén elkeverhető joghurtban, túróban vagy lekvárban. Származási helye India, ahol a shatavari évezredek óta használatos gyógynövényként. Tegyen egy lépést a természetes jóllét felé ezzel az értékes, bio termékkel!
3.053 Ft (2.404 Ft + ÁFA)
Menny.:db
BioMenü BIO SHATAVARI por 125 g
3.053 Ft (2.404 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A BioMenü BIO SHATAVARI por egy prémium minőségű adaptogén gyógynövény, amely kifejezetten az általános életerő növelésére és a fizikai, valamint érzelmi stressz kezelésére lett kifejlesztve. Ez a 100% bio shatavari (asparagus racemosus) por tökéletes választás lehet, ha egészséges, természetes táplálék-kiegészítőt keres. A termék vegán, és mentes minden mesterséges ízesítőtől, színezéktől, tartósítószertől és hozzáadott cukortól. BSE/TSE és GMO mentessége garantálja a legmagasabb minőséget, így tökéletesen beilleszthető a mindennapi étrendbe. A shatavari por nemcsak zsírszegény és telített zsírokban szegény, hanem gazdag élelmi rostokban is. Nincs benne nátrium vagy só, így ideális választás lehet a tudatos táplálkozás híveinek. Ráadásul, mindössze 1-3 g mennyiséget elegendő naponta fogyasztani, amely könnyedén elkeverhető joghurtban, túróban vagy lekvárban. A shatavari évezredek óta elismert gyógynövény Indiában, így a BioMenü BIO SHATAVARI por nemcsak tápláló, hanem a tradicionális tudásra is épít. Emelje fel természetes jóllétét ezzel az értékes bio termékkel, és tapasztalja meg a shatavari jótékony hatását!

Paraméterek

Átlagos tápérték/100 g; energia 1310 kJ/313 kcal; zsír 2,7 g; amiből telített zsírsav 1,05 g; szénhidrát 47,79 g; amiből cukor 5,8 g; rost 35,23 g; fehérje (protein) 6,81 g; só 0,089 g
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!; Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.; Ha az orvosa nem nyitott az étrend-kiegészítők alkalmazására, keressen fel egy természetgyógyászt!; Ha Ön terhes, szoptat, beteg vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt használna!; Természetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.
Tárolás  Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek