BioMenü BIO SPIRULINA ALGA tabletta 250 g

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 7,68 Ft/db
Kívánságlistára teszem
A BioMenü BIO SPIRULINA ALGA tabletta rendkívül tápláló étrend-kiegészítő, amely immunerősítő és antioxidáns hatásáról ismert. A spirulina alga kivonat gazdag vitaminokban és fehérjében, ami segíti a szervezet méregtelenítését és támogatja egészségét. Ez a bio, vegán termék természetes összetevőkből készült, mentes a mesterséges ízesítőktől, színezékektől és tartósítószerektől. Zsírszegény, alacsony cukortartalmú, élelmi rostban és fehérjében gazdag, így tökéletes választás mindazok számára, akik egészséges és kiegyensúlyozott étrendre törekednek. Ajánlott napi adagja 6-10 tabletta, amelyet 2-3 részletben, étkezés előtt, bő folyadékkal célszerű bevenni. A termék Kínából származik, és ideális kiegészítő a mindennapi vitamin- és ásványianyag-bevitel támogatására.
3.840 Ft (3.023 Ft + ÁFA)
Menny.:db
BioMenü BIO SPIRULINA ALGA tabletta 250 g
3.840 Ft (3.023 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A BioMenü BIO SPIRULINA ALGA tabletta egy rendkívül tápláló étrend-kiegészítő, amely immunerősítő és antioxidáns hatásáról ismert. A spirulina alga különleges kivonata gazdag vitaminokban és fehérjében, így hatékonyan támogatja a szervezet méregtelenítését és általános egészségi állapotát. Ez a bio, vegán termék kizárólag természetes összetevőkből készült, mentes a mesterséges ízesítőktől, színezékektől és tartósítószerektől. Zsírszegény és alacsony cukortartalmú, emellett élelmi rostokban és fehérjében gazdag, ideális választás mindazok számára, akik egészséges és kiegyensúlyozott étrendre törekednek. Ajánlott napi adagja 6-10 tabletta, amelyet célszerű 2-3 részletben, étkezés előtt, bőséges folyadékkal bevenni. Az első héten javasolt csak fél adag használata, hogy a szervezet fokozatosan alkalmazkodjon. A termék Kínából származik, és tökéletes kiegészítője a mindennapi vitamin- és ásványianyag-bevitelnek, hozzájárulva ezzel általános jóllétéhez. Kérjük, vegye figyelembe a napi ajánlott mennyiséget, és ne lépje túl azt. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A természetes összetevők miatt a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételek és az idő múlása függvényében. Tartsa a terméket elzárva, gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen.

Paraméterek

Átlagos tápérték/100 g; energia 1409 kJ/337 kcal; zsír 0,8 g; amiből telített zsírsav 0,4 g; amiből egyszeresen telítetlen zsírsav 0,1 g; amiből többszörösen telítetlen zsírsav 0,3 g; szénhidrát 12,8 g; amiből cukor 0,7 g; rost 6,4 g; fehérje (protein) kivonat 65,3 g; só 3,0 g
Allergének a természetben előforduló szulfitokat tartalmazhat
Tárolás  Száraz, hűvös helyen, erős fénytől védve, tilos lefagyasztani

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek