BioMenü BIO ÚTIFŰMAGHÉJ kapszula 60 db

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 37,11 Ft/db
Kívánságlistára teszem
Ismerje meg a BioMenü BIO ÚTIFŰMAGHÉJ kapszulát, amely a gluténmentes diétát támogató psyllium rostot tartalmaz praktikus formában! Ez a kiváló minőségű termék segít a vércukorszint és a koleszterinszint szabályozásában, miközben hozzájárul a székrekedés és a glükóz intolerancia kezeléséhez is. A kapszulák bio és vegán összetevőkből készülnek, mentesen minden mesterséges ízesítőtől és színezéktől, valamint allergénektől. Ez a zsírszegény és cukormentes készítmény élelmi rostokban gazdag, támogatva ezzel a megfelelő emésztést. Egy adag 4-8 kapszulából áll, és naponta egy adag ajánlott a legjobb eredmények eléréséhez. Az összetevők között 100% bio útifűmaghéj található, amely India szívéből származik. Válassza a természetes megoldást, amely segíti önmagát a kiegyensúlyozott életmód elérésében!
2.227 Ft (1.753 Ft + ÁFA)
Menny.:db
BioMenü BIO ÚTIFŰMAGHÉJ kapszula 60 db
2.227 Ft (1.753 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Ismerje meg a BioMenü BIO ÚTIFŰMAGHÉJ kapszulát, amely egy kiváló alternatíva a gluténmentes diétát követők számára. Ez a praktikus formában elérhető táplálékkiegészítő a psyllium rostot tartalmaz, amely már régóta ismert jótékony hatásairól. A kapszulákat 100% bio útifűmaghéjból készítik, amely India napfényes területeiről származik. Ez a természetes összetevő hozzájárul a vércukorszint és a koleszterinszint szabályozásához, miközben segít a székrekedés kezelésében, valamint támogatja a glükóz intoleranciával küzdők mindennapjait. A BioMenü BIO ÚTIFŰMAGHÉJ kapszulák vegán és bio minősítéssel rendelkeznek, teljes mértékben mentesek minden mesterséges ízesítőtől és színezéktől, valamint allergénektől. Zsírszegény és cukormentes, így hozzájárul a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz, miközben gazdag élelmi rostokban, támogatva a megfelelő emésztést. Egy adag 4-8 kapszulát jelent, és napi egy adag fogyasztása ajánlott a legoptimálisabb eredmények elérése érdekében. A BioMenü ÚTIFŰMAGHÉJ kapszulák tökéletes választás a természetes életmód kedvelői számára, akik fontosnak tartják az egészségüket és a jó közérzetüket. Emelje önmaga életminőségét e természetes megoldással!

Paraméterek

Átlagos tápérték/100 g; energia 777 kJ/186 kcal; zsír 0,8 g; amiből telített zsírsav 0,1 g; amiből egyszeresen telítetlen zsírsav 0,2 g; amiből többszörösen telítetlen zsírsav 0,4 g; szénhidrát 1,0 g; amiből cukor 0,1 g; rost 87,3 g; fehérje (protein) 1,9 g; só 0,2 g
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.; Természetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.
Tárolás  Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek