BioMenü BIO ÚTIFŰMAGHÉJLISZT 125 g

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 18.995,14 Ft/kg
Kívánságlistára teszem
A BioMenü BIO ÚTIFŰMAGHÉJLISZT 125 g egy kiváló választás a gluténmentes diétát követők számára, akik szeretnék támogatni egészségüket. Ez a 100%-ban bio útifűmaghéj természetes forrása a psyllium rostnak, amely segít a vércukorszint és a koleszterinszint szabályozásában, valamint hozzájárul a székrekedés enyhítéséhez és a glükóz intolerancia kezeléséhez. A liszt rendkívül jó vízmegkötő tulajdonságokkal rendelkezik, így ideális választás sűrítéshez vagy tészták levegősebbé tételéhez sütés során. Emellett tojás helyettesítésére is használható, akár süteményekben, krémekben vagy pudingokban. Egyszerűen válassza ezt a vegán, mesterséges adalékoktól mentes terméket, és élvezze a gazdag ízeket és az egészséges életmód előnyeit. Származási helye India, minden falatja természetes jótékony hatással bír!
2.374 Ft (1.870 Ft + ÁFA)
Menny.:db
BioMenü BIO ÚTIFŰMAGHÉJLISZT 125 g
2.374 Ft (1.870 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Fokozza egészségét a BioMenü BIO ÚTIFŰMAGHÉJLISZT 125 g segítségével, amely tökéletes választás gluténmentes diétát követőknek. Ez a 100%-ban bio útifűmaghéj gazdag természetes psyllium rostban, amely hatékonyan segít a vércukorszint és a koleszterinszint szabályozásában, miközben enyhíti a székrekedést és támogatja a glükóz intolerancia kezelését. A termék kiemelkedő vízmegkötő képessége lehetővé tes, hogy sűrítéshez, valamint a tészták levegősebbé tételéhez használja sütés során. Különösen hasznos tojás helyettesítésére is, amely lehetővé teszi, hogy ízletes süteményeket, krémeket és pudingokat készítsen anélkül, hogy állati eredetű összetevőket felhasználna. A produkció elkészítéséhez elegendő egy adag útifűmaghéjlisztet (5 g) összekeverni kb. 50 ml hideg vízzel és 15 percet állni hagyni, így tökéletes állagot érhet el. Remek választás lehet zselatin helyett is, emellett variálhatja sűrítéshez 1-2 kávéskanál mennyiséggel. Összetevői között kizárólag 100% bio útifűmaghéjat talál, mely India területéről származik, így minden falatja minden értelemben természetes és jótékony hatású. Válassza a BioMenü BIO ÚTIFŰMAGHÉJLISZTET, és támogassa egészséges életmódját ízletes módon!

Paraméterek

Átlagos tápérték/100 g; energia 931 kJ/222 kcal; zsír 1,3 g; amiből telített zsírsav 0,2 g; amiből egyszeresen telítetlen zsírsav 0,4 g; amiből többszörösen telítetlen zsírsav 0,6 g; szénhidrát 16,4 g; amiből cukor 0,4 g; rost 67,8 g; fehérje (protein) 3,6 g; só 0,3 g
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.; Természetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.
Tárolás  Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek