Dénes Natura Rózsavíz 250 ml

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 4.464,05 Ft/l
Kívánságlistára teszem
Fedezd fel a Dénes Natura Rózsavizet, amely egy sokoldalú szépségápolási és kulináris csoda! A 250 ml-es kiszerelésű rózsavíz hatékony tonizáló, frissítő és tisztító tulajdonságokkal rendelkezik, így nemcsak arclemosóként vagy tonikként alkalmazhatod, hanem dúsíthatod vele fürdővizet, vagy akár a ruháidnak is különleges illatot adhat a vasalás során. Kiváló kiegészítője házilag készült krémeknek és testápolóknak, de sütemények, lekvárok és szirupok ízesítésére is tökéletes választás. A Dénes Natura Rózsavíz vegán, tojás-, szójamentes, tej- és laktózmentes, hozzáadott cukrot nem tartalmaz, így az egészséges életmódot követők számára ideális. Próbáld ki kedvenc felhasználási módunkat: arc krémezése előtt fújd be az arcodat rózsavízzel, és a nedves bőrbe masszírozd bele a kedvenc krémedet vagy olajodat! A rózsakivonat és víz kombinációja garantálja a friss, hidratált bőrt és a különleges élményt. Származási helye Libanon, ahol a legfinomabb rózsakivonatok készülnek. Élvezd a természet ajándékát minden nap!
1.116 Ft (879 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Dénes Natura Rózsavíz 250 ml
1.116 Ft (879 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Mit érdemes tudni róla?

  • Vegán
  • Tojásmentes
  • Szójamentes
  • Tej- és laktózmentes
  • Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
  • Adalékmentes
  • Tonizáló,frissítő,tisztító hatás

Felhasználási javaslat:  kiváló arclemosásra, arctisztításra, tonikként vagy saját készítésű testápolót is lehet készíteni illetve süteményhez,lekvárba,szirupokba is használhatjuk.

Kedvenc felhasználási módunk: az arc krémezése előtt fújjuk be arcunkat rózsavízzel, majd még a nedves bőrbe gyengéden masszírozzuk be kedvenc krémünket, olajunkat.

Összetevők: Rózsakivonat,víz

Származási hely: Libanon

Paraméterek

Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét.
Allergének a termékben nincs
Tárolás Száraz, hűvös helyen.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek