Dr. Chen Arthro herbal - ízület gond nélkül kapszula - 60 db

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 41,02 Ft/db
Kívánságlistára teszem
Tartsd karban ízületeidet a Dr. Chen Arthro herbal kapszulával! Ez az étrend-kiegészítő kifejezetten az ízületek mozgékonyságának és a porcok egészségének megőrzésére lett kifejlesztve. Az ördögcsáklya-kivonat, gyógynövények, II. típusú kollagén és C-vitamin gondoskodik a támogatásról, hogy aktív életmódot folytathass. Napi fogyasztása esetén a gond nélkül kapszula hatékonyan segít fenntartani az ízületek rugalmasságát. Ezen kívül a C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez, amely elengedhetetlen a porcok egészséges működéséhez. A napi ajánlott adag 2 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve, így könnyen beépíthető a napi rutinodba. Az aktív összetevők között megtalálható az ördögcsáklya-kivonat (400 mg), kollagén (60 mg) és C-vitamin (30 mg), amelyek mind hozzájárulnak az ízületek egészségéhez. Az Arthro herbal kapszula ideális választás mindenkinek, aki szeretné megőrizni mozgékonyságát és aktív életstílusát. Ne hagyd, hogy az ízületi problémák korlátozzanak!
2.461 Ft (1.938 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Dr. Chen Arthro herbal - ízület gond nélkül kapszula - 60 db
2.461 Ft (1.938 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

ARTHRO HERBAL

Ízület

Gond nélkül kapszula

Az ízületek mozgékonyságáért, a porcok egészségéért

Ördögcsáklya-kivonatot, gyógynövényeket, kollagént és C-vitamin tartalmazó étrend-kiegészítő

Aktív anyagok napi 2 kapszulára: ördögcsáklya-kivonat: 400 mg, csüdfűgyökér: 85 mg, zsenge fahéj: 35 mg, gyömbérgyökér: 35 mg, bazsarózsa-gyökér: 35 mg, kollagén 60mg, C-vitamin: 30 mg (NRV 37,5%). NRV: napi beviteli referenciaérték felnőttek számára

Adagolás: napi 2 x 1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve.

Az ördökcsáklya-kivonat támogatja az ízületek rugalmasságát, mozgékonyságát. A II. típusú kollagén strukturális fehérje, a porcok alkotója. A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez, ezen keresztül a porcok egészséges működéséhez.

Összetevők: ördögcsáklya-kivonat, zselatin, csüdfűgyökér, kollagén, zsenge fahéj, gyömbér, bazsarózsa-gyökér, aszkorbinsav, csomósodást gátló: magnézium-szilikát.

OGYÉI notifikációs szám: 30095/2022

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek