Dr. Chen Grapefruitmag cseppek echinaceával - 30 ml

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Átmeneti készlethiány
Egységár: 47.222,83 Ft/l
Kívánságlistára teszem
Fedezd fel a Dr. Chen Grapefruitmag cseppeket echinaceával, egy különleges étrend-kiegészítőt, amely támogatja immunrendszered és légúti rendszered egészségét! A bíbor kasvirág (Echinacea purpurea) kivonat segíti a légzőrendszer védelmét, míg a grapefruitmag kivonat hozzájárul a szervezet mikrobiológiai egyensúlyának megőrzéséhez. A 30 ml-es, folyékony formának köszönhetően könnyedén be tudod vinni a jótékony hatásokat: ajánlott napi 2 x 10 csepp (1 ml) minimum 2 dl folyadékban hígítva. Összetevői között a grapefruitmag alkoholos kivonata 41,3 mg, míg az echinacea alkoholos kivonata 160 mg található. Vigyázz, hogy csak hígítva használd! Ne feledd, hogy a termék nem ajánlott kisgyermekeknek, várandós és szoptató anyáknak, valamint citrusfélékre és alkoholra érzékeny egyéneknek. Tartsd szem előtt, hogy az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot! A hétköznapi védelemhez válassz egy megbízható segítőt a Dr. Chen Grapefruitmag cseppek formájában!
1.417 Ft (1.116 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Dr. Chen Grapefruitmag cseppek echinaceával - 30 ml
1.417 Ft (1.116 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Grapefruitmag cseppek Echinaceával

Grapefruitmag- és Echinacea-kivonatot tartalmazó folyékony étrend-kiegészítő

   30 ml         Alkoholtartalom: 70,2 % (V/V)

Adagolás: naponta 2 x 10 csepp (1 ml) minimum 2 dl folyadékban hígítva (teával, vízzel, gyümölcslével). Csak hígítva alkalmazható!

Aktív anyagok a napi adagban (1 ml):

   Grapefruitmag alkoholos kivonata: 41,3 mg,

   Echinacea purpurea alkoholos kivonata: 160 mg. 

Az Echinacea purpuera (bíbor kasvirág) kivonat támogatja a légúti rendszer és az immunrendszer egészségének fenntartását. Kedvező hatást gyakorol a húgyutak egészségére is. A grapefruitmag kivonat hozzájárulhat a szervezet mikrobiológiai egyensúlyának megőrzéséhez. Az oldat-forma segíti a könnyebb bevitelt.

Összetevők: Echinacea purpurea alkoholos kivonata, grapefruitmag alkoholos kivonata, alkohol.

OGYÉI notifikációs szám: 24016/2020

Figyelmeztetés: Csak hígítva alkalmazható! Kisgyermekeknek (3 éves kor alatt), várandós és szoptató anyáknak, citrusfélékre és alkoholra érzékeny egyéneknek fogyasztása nem ajánlott. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek