Dr. Chen King of kings kapszula nőknek - 50 db

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 33,80 Ft/db
Kívánságlistára teszem
A Dr. Chen King of Kings kapszula nőknek egy különleges étrend-kiegészítő, amely gyógynövények és szója izoflavon erőteljes kombinációjával támogatja a hölgyek egészségét. A holisztikus megközelítéssel készült formula hozzájárul az urogenitális rendszer védelméhez, miközben a csűdfű gyökér segíti a keringési rendszer megfelelő működését és fokozza a szervezet természetes védekezőképességét. A szója izoflavonok hormonális egyensúlyhoz való hozzájárulásukkal segítik a szellemi és fizikai kiegyensúlyozottság fenntartását. A napi ajánlott adag 2 x 3 kapszula, ami 500 mg-os kiszerelésben érkezik, garantálva a szükséges hatóanyagokat. Válaszd a King of Kings kapszulát, hogy támogasd egészséged természetes módon!
1.690 Ft (1.331 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Dr. Chen King of kings kapszula nőknek - 50 db
1.690 Ft (1.331 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

King of Kings kapszula nőknek

Gyógynövények és szója izoflavonoid hölgyek számára 

étrend-kiegészítő

Kiszerelés: 500 mg x 50 db

Jellemzők (fő hatóanyagok): szója izoflavon, Angelica sinensis, Astragalus membranaceus

Adagolás (felhasználás): naponta 2 x 3 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve

Aktív anyagok a napi 6 kapszulára: szója izoflavon: 60 mg, astragalus gyökér: 1200 mg, angelica gyökér: 1140 mg

A recept holisztikus szemlélet alapján került összeállításra a hölgyek számára kedvező hatású gyógynövények és szója izoflavon felhasználásával. Az Angelica sinensis gyökér hatóanyagai támogatják a hölgyek egészségének megőrzését, az urogenitális rendszer egészségét. A csűdfű gyökér (Astragalus) hozzájárul a keringési rendszer egészségének fenntartásához. Támogatja a szervezet természetes védekezőképességét, a szellemi és fizikai kiegyensúlyozottságot. A szója izoflavon kémiai szerkezete hasonló egyes női hormonok szerkezetéhez.

Összetevők: Astragalus membranaceus (csűdfű) gyökér, Angelica sinensis gyökér, szója izoflavon zselatin kapszulába töltve

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tartandó. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek, várandós és szoptató kismamák nem használhatják! 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek