Dr. Chen Mályva tea kapszula

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 55,55 Ft/db
Kívánságlistára teszem
A Dr. Chen Mályva tea kapszula egy kiváló étrend-kiegészítő, amely a bélműködés és emésztés támogatására szolgál. Szennával és zöldteával gazdagítva segít fenntartani az emésztőrendszer megfelelő ritmusát, miközben a zöldtea jótékony hatásai erősítik a szervezet védekező képességét a káros szabad gyökökkel szemben, valamint hozzájárulnak a vitalitás megőrzéséhez. A napi ajánlott adag, 2 x 1 kapszula, biztosítja a szükséges aktív anyagokat: 204 mg polifenolt és 9 mg szennozid B-t, amelyek segítik az emésztést és a bélfunkciókat. Az összetevők között megtalálható a mályva levél őrlemény, zöldtea kivonat és szennalevél kivonat, amelyek természetes módon támogatják az egészséges életmódot. Fontos megjegyezni, hogy az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet, és 12 éven aluli gyermekeknek, várandós és szoptató anyáknak nem ajánlott. Használat előtt mindig olvasd el a figyelmeztetéseket és ajánlott adagolást!
1.666 Ft (1.312 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Dr. Chen Mályva tea kapszula
1.666 Ft (1.312 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Mályva kapszula

étrend-kiegészítő

Szennával és zöldteával a bélműködés megfelelő ritmusának fenntartásához

A zöldtea hatóanyagai támogatják az emésztőrendszer megfelelő funkcióját, a szervezet védekező képességét a káros szabad gyökökkel szemben, valamint elősegítik a vitalitás megőrzését. A szennalevél természetes módon segít fenntartani a bélműködés rendszerességét, támogatja a bélfunkciót, az emésztés ritmusát.

Aktív anyagok napi 2 kapszulára: polifenol: 204 mg, szennozid B: 9 mg.

Adagolás: Napi 2 x 1 kapszula este és reggel, vagy este 2 kapszula bevétele javasolt. Másnap reggel éhgyomorra igyon meg 3-5 dl langyos vizet.

Összetevők: mályva levél őrlemény, zöldtea kivonat, szennalevél kivonat, zselatin

Figyelmeztetés: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Gyermekek elől elzárva tartandó! 12 éven aluli gyermekeknek, várandós és szoptató anyáknak, bármely összetevőre való érzékenység esetén nem ajánlott. Egy hétig alkalmazható, majd tartson szünetet szünetet. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek