Dr. Chen Nanbao kapszula - 20 db

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 76,46 Ft/db
Kívánságlistára teszem
A Dr. Chen Nanbao kapszula egy különleges étrend-kiegészítő, amely a hagyományos kínai orvoslás alapelveire építve készült. A benne található ginseng növeli az erőnlétet és támogatja a szellemi, valamint a fizikai teljesítőképességet. A tibeti rózsagyökér hozzájárul a keringési rendszer normál működéséhez, míg a medvehagyma jótékony hatással van a szív- és érrendszer egészségére. Az antioxidáns hatású lícium gyümölcs pedig segít megvédeni a sejteket a káros oxidatív folyamatoktól. A kapszulák mindennapi használatával egyesítheted a természet erejét, kedvező hatásokkal gazdagítva mindennapi életedet. Az ajánlott adag napi 2 x 1-2 kapszula bőséges folyadékkal. A termék folyamatos használata 4-6 héten át javasolt a maximális hatékonyság érdekében. Próbáld ki ezt a holisztikus megoldást, hogy támogasd a szervezeted egészségét!
1.529 Ft (1.204 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Dr. Chen Nanbao kapszula - 20 db
1.529 Ft (1.204 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Nan bao kapszula

étrend-kiegészítő

Kiszerelés: 400 mg x 20 db

Jellemzők (fő hatóanyagok): ginseng, rózsagyökér, goji

Aktív anyagok a napi adagra:

napi 2 kapszulára: lícium termés: 200 mg, medvehagyma kivonat: 200 mg, rózsagyökér: 100 mg, ginseng gyökér: 100 mg. 

napi 4 kapszulára: lícium termés: 400 mg, medvehagyma kivonat: 400 mg, rózsagyökér: 200 mg, ginseng gyökér: 200 mg.

Adagolás (felhasználás): Naponta 2 x 1-2 kapszula bőséges mennyiségű folyadékkal lenyelve. Természetes összetevői indokolják a 4-6 hétig történő folyamatos használatát.

A Nan Bao kapszula hagyományos kínai receptúra alapján holisztikus szemléletet követve készült. A ginseng támogatja az erőnlét, a szellemi és fizikai teljesítőképesség fenntartását. A rózsagyökér tibeti gyógynövény, hozzájárul a keringési rendszer normális működéséhez, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához, a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához, valamint antioxidánsként védi a sejteket a káros oxidatív folyamatokkal szemben. A medvehagyma kedvező hatást gyakorol a keringési rendszer egészségére. A lícium gyümölcs élénk narancs színét növényi flavonoid (pl.: béta-karotin) tartalmának köszönheti.

Összetevők: lícium termés őrlemény, medvehagyma kivonat, zselatin, rózsagyökér őrlemény, ginseng gyökér őrlemény.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Fogyasztása gyermekeknek, terhes és szoptató anyáknak nem ajánlott. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl. Gyermekek elől elzárva tartandó.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek