Dr. Chen Ötlevelű-ginseng (jiaogulan) tea – 50 g

Átlagos értékelés: (1)
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 38.615,62 Ft/kg
Kívánságlistára teszem
A Dr. Chen Ötlevelű-ginseng (Jiaogulan) tea egy különleges kincs a természetből, amelyet a kínai népi gyógyászat „Hallhatatlanság növényeként” is emleget. Ez a gyógynövény tea nemcsak frissítő hatású, hanem segíti a fáradtság leküzdését és a pihentető alvás elérését is. Magas flavonoid tartalma mellett 8 különböző mikroelemmel és 18 féle aminosavval gazdagítja a szervezetedet, így kiváló választás a megfelelő egészség fenntartása érdekében, még a magas vérnyomásúak számára is. A napi 2-3 csésze tea fogyasztása javasolt, amelyhez csupán egy csipetnyi (fél gramm) tealevelet kell leforrázni 2-3 dl forró vízzel, majd 10-15 percig állni hagyni. Az Ötlevelű-ginseng tea Kínából származik, és 100%-ban Gynostemma pentaphyllum összetevőt tartalmaz. Próbáld ki, és tapasztald meg a jótékony hatásait!
1.931 Ft (1.520 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Dr. Chen Ötlevelű-ginseng (jiaogulan) tea – 50 g
1.931 Ft (1.520 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Ötlevelű-ginseng (Jiaogulan) tea

Pihentető alvás érdekében, fáradékonyság esetén

Nettó tömeg: 35g

Ajánlott adagolás: napi 2-3 csésze tea elfogyasztása ajánlott.

Elkészítési javaslat: egy csipetnyi (fél gramm) tealevelet forrázzunk le 2-3 dl forró vízzel és hagyjuk állni 10-15 percig.

A Jiaogulant (Ötlevelű-ginseng) a kínai népi gyógyászat a „Halhatatlanság növényeként” is említi. A japánok Japán-ginsengnek nevezik. Ellentétben a ginsenggel, a magas vérnyomásban szenvedők is fogyaszthatják a belőle készült teát. Magas flavonoid tartalma mellett 8 különböző mikroelemet és 18-féle aminosavat is megtalálhatunk a növényben. Különösen ajánlott fáradékonyság, kimerültség esetén vagy a megfelelő minőségű alvás elérése érdekében. 

Összetevő: 100% Gynostemma pentaphyllum

Származási hely: Kína.

A termék fogyasztása bármely összetevőre való érzékenység esetén nem ajánlott. Gyermekek elől elzárva tartandó.

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2024. 01. 03.
Bámulatos hatású, mérsékli a fáradtságot, a stresszt, a depressziót, és nagyon finom! Minden igaz, amit írnak róla. Egészen más az életem, amióta ezt fogyasztom.

Hasonló termékek