Dr. Chen Pollengrape kapszula – 60 db

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 40,21 Ft/db
Kívánságlistára teszem
A Dr. Chen Pollengrape kapszula egy különleges étrend-kiegészítő, amely szőlőmag kivonatot tartalmaz, gazdag antioxidáns hatóanyagokban, mint például a proantocianidinek (OPC). A kapszuládban lévő antioxidánsok segítenek gátolni a káros oxidatív folyamatokat, ezáltal hozzájárulva az öregedési folyamatok lassításához, és védik a sejtek integritását. Könnyen beilleszthető a napi rutinodba, hiszen csak naponta 1-2 kapszulát érdemes étkezés után, bő folyadékkal bevenni. Minden kapszula 227 mg szőlőmag kivonatot tartalmaz, így biztosítva a hatékony polifenol bevitelét. Az egészséges életmód mellett a Dr. Chen Pollengrape kapszula segíthet a sejtek védelmében, így jobb közérzetet biztosíthat számodra. Ne feledd, hogy a kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet!
2.413 Ft (1.900 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Dr. Chen Pollengrape kapszula – 60 db
2.413 Ft (1.900 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

POLLENGRAPE

Szőlőmag kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula

Polifenol tartalom 1 / 2 kapszulánként: 160 / 320 mg.

Felhasználási javaslat: naponta 1-2 kapszula étkezés után, bő folyadékkal lenyelve.

A szőlőmag kivonat antioxidáns hatású anyagai (proantocianidinek, pl. OPC) hozzájárulnak a szervezetben végbemenő káros oxidatív folyamatok gátlásához, melyek felelőssé tehetőek az oxidációs eredetű öregedési folyamatokért, valamint a sejtmembrán és a sejtek alkotórészeinek roncsolódásáért.

Összetevők: szőlőmag kivonat (227 mg/kapszula), zselatin, emulgeálószer (kalcium-foszfát).

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől zárva tartandó. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek