Dr. Chen Zöldkagyló kurkuma extra kapszula - 60 db

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 51,51 Ft/db
Kívánságlistára teszem
A Dr. Chen Zöldkagyló Kurkuma Extra kapszula ideális választás az ízületeid egészségének megőrzéséhez. A készítmény gazdag természetes glukozaminoglikánokban (GAG), zöldajkú kagyló koncentrátumban, illetve kurkuma kivonatban, melyek együttesen segítik a porcok és ízületek védelmét. A kondroitin-szulfát hozzájárul a vízmegkötéshez, ezzel biztosítva a porcok megfelelő állapotát, míg a csüdfű gyökér kivonat fokozza az ízületek mozgékonyságát és rugalmasságát. Minden kapszula mindennapi szükségleteidhez igazodik: 240 mg kurkuma kivonatot, 220 mg zöldajkú kagyló koncentrátumot, valamint 160 mg kondroitin-szulfátot tartalmaz. Az ajánlott adag napi 2 x 1 kapszula bőséges folyadékkal. Fontos, hogy figyelj az ajánlott napi adagra, és tartsd távol gyermekektől. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. A kurkuma véralvadásgátló szert szedőknek és epeköves betegeknek nem javasolt, valamint nem ajánlott halakra, puhatestűekre, tengeri kagylókra érzékenyeknek, illetve várandós és szoptató kismamáknak. Tedd meg az első lépést az ízületeid védelméért!
3.090 Ft (2.433 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Dr. Chen Zöldkagyló kurkuma extra kapszula - 60 db
3.090 Ft (2.433 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Zöldkagyló Kurkuma Extra kapszula

Kurkuma kivonattal az ízületek védelmére

Étrend-kiegészítő

Hatóanyagok napi 2 kapszulára:

  • kurkuma kivonat: 240 mg (megfelel 960 mg szárított gyógynövénynek),
  • zöldajkú kagyló koncentrátum: 220 mg (megfelel 2200 mg kagyló őrleménynek),
  • glukozaminoglikán (GAG): 77 mg,
  • kondroitin-szulfát: 160 mg,
  • csűdfű gyökér kivonat: 140 mg (megfelel 1400 mg szárított gyógynövénynek).

Adagolás: Naponta 2 x 1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve.

Természetes glukozaminoglikánokat (GAG), zöldajkú kagyló koncentrátumot, kurkuma kivonatot, kondroitin-szulfátot tartalmazó készítmény kiegészítve csűdfű gyökér kivonattal az ízületek egészségének fenntartásához. A kondroitin-szulfát egy jó vízmegkötő képességű vegyület, mely a porcok sejtközötti állományában is megtalálható. A csűdfű gyökér támogatja az ízületek mozgékonyságát és rugalmasságát.

Összetevők: kurkuma kivonat (Curcuma longa), zöldajkú kagyló koncentrátum (Perna canaliculus), zselatin, kondroitin-szulfát, csüdfű gyökér kivonat (Astragalus membranaceus).

Figyelmeztetés: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A kurkuma véralvadásgátló szert szedők számára, valamint epeköves betegeknek nem ajánlott. Várandós és szoptató kismamák számára nem ajánlott. Halakra, puhatestűekre, tengeri kagylókra érzékenyek számára nem ajánlott.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek