Freyagena Balance Fito SIB(ox)3 30 db

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 129,82 Ft/db
Kívánságlistára teszem
A Freyagena Balance Fito SIB(ox)3 kapszula a természet erejét hozza el számodra, három különleges gyógynövény esszenciával: oregánó-kivonattal, kakukkfű-olaj-kivonattal és narancshéj-kivonattal. Az oregánó-kivonat minimum 20% Carvacrolt, míg a kakukkfű-olaj-kivonat 30-40% Thymolt tartalmaz, a narancshéj-kivonat pedig minimum 95%-ban D-limonene-t. Ezek az aktív összetevők a céltudatos táplálkozás támogatására lettek kifejlesztve. Ajánlott napi mennyiség: 2x1 kapszula, főétkezések előtt, melyek könnyedén beilleszthetők a mindennapi rutinodba. Kiszerelés: 30 darab kapszula. Fontos, hogy ne lépd túl az ajánlott mennyiséget, és tartsd gyermekektől elzárva. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott táplálkozást és az egészséges életmódot!
3.895 Ft (3.067 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Freyagena Balance Fito SIB(ox)3 30 db
3.895 Ft (3.067 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

3 fő összetevőt tartalmaz a készítmény: oregánó-kivonat, kakukkfű-olaj--kivonat és narancshéj-kivonat. A készítményben található oregánó-kivonat minimum 20% Carvacrolt, a kakukkfűolaj-kivonat minimum 30-40%Thymolt, a narancshéj-kivonat pedig minimum 95%-ban tartalmaz D-limonene-t.

Összetevők: oregánóolaj (Origanum vulgare l.), narancshéjolaj (Citrus sinensis), kakukkfűolaj (Thymus vulgaris),; MCT-olaj (kókusz); zselatin (kapszulahéj)

Ajánlott napi mennyiség: 2x1, főétkezés előtt

Aktív összetevők 1 kapszulában: 

oregánóolaj-kivonat (min 20% Carvacrol) 120 mg
kakukkfűolaj-kivonat (30-40% Thymol) 80 mg 

narancshéjolaj-kivonat (min. 95% D-limonene) 60 mg

Kiszerelés: 30 darab

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Gyermekek elől elzárva tartandó. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot.

Paraméterek

Figyelmeztetés A termék gyermekek elől elzárva tárolandó. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot.
Száraz, hűvös helyen és közvetlen napfénytől védve tárolandó.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek