Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

FORCAPIL

A francia Arkopharma vállalat Forcapil márkája a hajhullás megszüntetésére, a haj és a körmök egészségének helyreállítására szolgáló étrend-kiegészítő készítményeket fémjelzi.

Forcapil kétféle kapszula – az eredeti formula és a természetes keratinnal kiegészített kapszula – és hatóanyagában némileg eltérő tabletta formájában kapható. Ezeket egészíti ki, hatékonyságukat javítja a külsőleg használatos oldat és keratinos sampon.

Hair Activ tabletta az aminosavakon, vitaminokon, ásványi anyagokon kívül tartalmaz még gyógynövényeket is: árvalányhajat a hajhullás megállítására, a mezei zsurlót pedig a haj erősítésére.

Rendezés:

A FORCAPIL a haj- és körömápolás terén egy olyan márka, amely a minőséget és az innovációt ötvözi a francia Arkopharma társaság hagyományaival. Ha hajproblémákkal vagy körömgondokkal küzdesz, a FORCAPIL lehet a megoldás.

Ez a termékcsalád két kiemelkedő termékcsoportot kínál: a kapszulákat és a tablettákat. Az eredeti formula, valamint a természetes keratinban gazdagított változat célja a haj és a köröm egészségének támogatása. A benne található esszenciális tápanyagok, vitaminok és ásványi anyagok segítik megelőzni a hajhullást és a körömproblémákat.

A FORCAPIL Hair Activ tablettája pedig egy kiegészítő megoldást kínál, amelyben a gyógynövények, például az árvalányhaj és a mezei zsurló, tovább fokozzák a haj- és körömgondozás hatékonyságát.

A FORCAPIL elérhető olyan formákban is, amelyek külsőleg alkalmazhatók. Azok, akik aktívan keresik a haj- és körömápoló termékeket, olyan megoldásokat találnak itt, mint a keratinos sampon és az oldat.

A FORCAPIL termékei hozzájárulnak a haj és a köröm megújításához, és segítenek visszaállítani a természetes szépséget és egészséget. Ha a legjobbat akarod a hajadnak és körmeidnek, a FORCAPIL egy megbízható választás lehet.