N&Z Kókuszvirágcukor 500 g

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 2.401,57 Ft/kg
Kívánságlistára teszem
A N&Z Kókuszvirágcukor 500 g egy igazi különlegesség, amely a kókuszpálma virágából származik. Ez a 100%-ban növényi édesítő minden falatban jellegzetes, karamellás ízélményt nyújt, így tökéletes választás kávék, kakaók, koktélok és egyéb italok édesítésére. Használatával ételeid és italai még ízletesebbé válnak. Ideális alapanyag cukrászati süteményekhez, remekül alkalmazható karamellizálásra is. A N&Z Kókuszvirágcukor vegán, gluténmentes és adalékanyagoktól mentes, így egészséges alternatívát kínál. A kókuszpálma évente akár 300 liter nektárt termel, amelyből az indonéz termelők a virágbimbókat leszüretelik és párolják, majd kristályos édesítőt állítanak elő. Felhasználhatod krémek, kekszek, csokoládék vagy bármilyen desszert elkészítéséhez, valamint távol-keleti leveseidhez, fogásaidhoz vagy palacsintáidhoz is remekül illik. Összetevők: 100% kókuszvirágcukor Származási hely: Indonézia
1.201 Ft (946 Ft + ÁFA)
Menny.:db
N&Z Kókuszvirágcukor 500 g
1.201 Ft (946 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Mit érdemes tudni róla?

  • Vegán
  • Gluténmentes
  • Adalékanyagoktól mentes

Az indonéz termelők a még ki nem nyílt virágbimbókat lemetszik és párolják. Ahogy vizet veszítenek, úgy alakul át állaguk először szirupszerűvé, majd kristályossá. A kókuszpálma évente akár 300 liter nektárt is termel folyamatos virágzásának köszönhetően.

A N&Z Kókuszvirágcukor egyaránt felhasználható krémek, kekszek, csokoládék vagy bármilyen desszert elkészítéséhez. Nagyon jól illik íze olyan receptekhez, melyek alapvetően karamellával készülnek. Használja fel ezt az alapanyagot távol-keleti leveseihez, fogásaihoz, mártásaihoz vagy palacsinták, gofrik összetevőjeként.

Összetevők: 100% kókuszvirágcukor

Származási hely: Indonézia

Paraméterek

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia 1589 kJ / 380 kcal
Zsír 0,0 g
amelyből telített zsírsavak 0,0 g
Szénhidrát 95,0 g
amelyből cukrok 82,0 g
Fehérje 0,0 g
0,3 g
Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét.
Tárolás Száraz, hűvös helyen.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek