Leírás
Mitől lesz nyers a kakaópor?
A nyers és a „hagyományos” kakaópor közötti legfőbb különbség, hogy míg a hagyományos kakaóport 100-140°C-on megpörkölt kakaóbabból állítják elő, addig a nyers kakaóport lassan fermentált és napon szárított kakaóbabból, hidegsajtolással készítik. Mivel a nyers kakaó nem esik át a pörkölésen vagy bármilyen más hőkezelésen, így magában hordozza a nyers kakaóbab szinte minden egyes pozitív élettani hatását és annak gazdag, telt ízvilágát.
Mit érdemes tudni róla?
- Vegán
- Paleo
- Nyers
- Szuperélelmiszer
- Gazdag antioxidánsokban
- Gluténmentes
- Cukormentes
- Tartalmaz A-, B1-, B2-, B6-, B12-, C-, D- és E-vitamint
- Remek kalcium, kálium, magnézium, vas, foszfor, réz, szelén és cink forrás
- Sokoldalúan felhasználható
Felhasználási javaslat: Fogyasszon belőle 2-3 kiskanállal naponta. Használja kakaó ital vagy egyéb kakaóport igénylő finomságok elkészítéséhez.
Összetevők:
- 100% Nyers kakaópor
Származási hely: Dél-Amerika
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Hasonló termékek
BioMenü BIO KÓKUSZCUKOR 250 g
1.277 Ft
N&Z Gyümölcscukor 1000 g
1.258 Ft
Paleolit Glicin 270 g
1.287 Ft
N&Z Xilit 500 g
1.339 Ft
N&Z Kókuszvirágcukor 500 g
1.369 Ft
Paleolit Maltitol 500 g
1.164 Ft
N&Z Eritrit 500 g
1.409 Ft
Xukor Zéró (eritrit) 450 g
1.417 Ft
Nature Cookta Eritritol 500 g
1.317 Ft
N&Z Nádcukor 1000 g
1.102 Ft
Dénes Natura Eritrit 500 g
1.457 Ft
Bombus Datolya szirup 300 g
1.468 Ft