Dr. Chen Ganoderma -reishi- kapszula - 60 db

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 42,91 Ft/db
Kívánságlistára teszem
A Dr. Chen Ganoderma -reishi- kapszula egy természetes étrend-kiegészítő, amely a pecsétviaszgomba (Ganoderma lucidum) jótékony hatásait kínálja. Segít az immunrendszered egészségének támogatásában, hiszen számos tudományos kutatás is alátámasztja a gomba jótékony hatásait. A kapszulák értékes hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek hozzájárulnak a keringési rendszer egészségéhez, a koleszterinszint normál szinten tartásához, valamint a szervezet természetes védekezőképességének fenntartásához. A termék kiszerelése 60 db zselatin kapszula, napi 3 kapszulával 900 mg Ganoderma lucidum kivonatot biztosít. Az egészségmegőrzés érdekében ajánlott a napi adagot betartani, és a gyermekektől elzárva tartani. Ne feledd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott táplálkozást és az egészséges életmódot!
2.575 Ft (2.027 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Dr. Chen Ganoderma -reishi- kapszula - 60 db
2.575 Ft (2.027 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Ganoderma (Reishi) kapszula

Az immunrendszer támogatásához - étrend-kiegészítő

Kiszerelés: 400 mg x 60 db

Jellemzők (fő hatóanyagok): Ganoderma lucidum (pecsétviaszgomba)

Aktív anyagok napi 3 kapszulára: Ganoderma lucidum (pecsétviaszgomba) kivonat: 900 mg

A pecsétviaszgomba (Reishi, Ganoderma lucidum) támogatja az immunrendszer egészségét, melyet számos nemzetközi kutatás is igazol. Értékes hatóanyagokat tartalmaz, melyek hozzájárulnak a keringés egészségéhez, a koleszterin szint normál értéken tartásához, valamint a szervezet természetes védekezésének fenntartásához.

Összetevők: Ganoderma lucidum (pecsétviaszgomba) kivonat zselatin kapszulába töltve

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlsozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek