Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

WTN Multivitaminok

Manapság nagyon népszerű a multivitaminok fogyasztása, így a piaci igényeket sok gyártó igyekszik kiegészíteni minőségében nagyon-nagyon eltérő termékekkel. Ennek megfelelően rengeteg multivitamin készítményből kell egy laikus fogyasztónak kiválasztani azt, hogy számára melyik is a legjobb.

Többeknél talán a legfontosabb szempont (az ár mellett) a kényelem, vagyis igyekeznek letudni a saját egészséggondozásukat egy multivitamin kapszula vagy tabletta bevételével. Nekik fontos lehet tudni, hogy egyetlen kapszulába vagy tablettába nem tud belekerülni mindaz, ami a szervezet számára fontos mikrotápanyag, ugyanis a kapszulák/ tabletták mérete korlátos!

Ezen kívül még fontos szempont lehet a multivitamin minősége, ami egyrészről a mikrotápanyagok molekulaformáját jelenti, ami befolyásolja azok felszívódását és hasznosulását, másrészről viszont az egyes mikrotápanyagok között lévő egymást kioltó (antagonista) hatásokról sem szabad megfeledkezni. Ez utóbbi szempontra nagyon-nagyon kevés gyártó figyel, pedig a kölcsönhatásoknak igen komoly szakirodalma is van! Nagyon sok mikrotápanyag (vitamin, ásványi anyag, nyomelem) gátolhatja egymás felszívódását és későbbi biohasznosulását, ha egymás mellett pl. egy tablettában vagy kapszulában vannak. Ha ez a minőségi szempont kimarad egy multivitamin esetében, akkor igencsak megkérdőjelezhető az adott termék tényleges hatékonysága!

A WTN multivitaminok kifejlesztésének esetében kiemelten fontos volt, hogy a jól hasznosuló, bioaktív molekulaformák mellett, figyelmet fordítsunk a mikrotápanyagok közötti antagonista hatások kiküszöbölésére. Így a „hagyományos” multivitaminokkal ellentétben minden WTN multivitamin több különböző termékből tevődik össze, amelyeket időben elkülönítve javasolt szedni, amivel kiküszöbölhető a mikrotápanyagok között fellépő antagonista hatás, és ezáltal maximalizálható a felszívódás és a hasznosulás!

Rendezés: