Dr. Chen Ginseng kávé - 15db

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 193,18 Ft/db
Kívánságlistára teszem
Próbáld ki a Dr. Chen Ginseng kávét, amely nemcsak a kávézás élményét nyújtja, hanem segít megőrizni vitalitásodat is! Ez az azonnal oldódó kávé ginseng kivonattal fáradtság és stressz esetén ideális választás. A Panax ginseng támogatja az állóképességedet, enyhíti a fáradtságot, és javítja a szellemi teljesítményedet, különösen kimerítő időszakokban. A napi ajánlott adag 2 tasak, melyek 400 mg ginseng kivonatot tartalmaznak, így hozzájárul a memória és az egészséges vérkeringés fenntartásához. Élvezd a kávétól kapott frissítő hatást, miközben feltöltöd testedet és elmédet energiával! Összetevői között megtalálod a tejport, nádcukrot és arabica kávét is, így nemcsak jót teszel magadnak, de ízletes felfrissülésben is részesülsz. Ne hagyd ki!
2.898 Ft (2.282 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Dr. Chen Ginseng kávé - 15db
2.898 Ft (2.282 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Ginseng kávé

Fáradtság, stressz esetén a vitalitás megőrzéséhez, a fizikai és szellemi aktivitás,

a memória támogatásához

Azonnal oldódó kávé ginseng kivonattal – étrend-kiegészítő

Aktív anyagok napi 2 tasakra: ginseng kivonat: 400 mg, ebből ginsenozid: 7,2 mg, koffein: 40 mg.

Adagolás: naponta 2 x 1 tasak Ginseng kávépor meleg vízben vagy tejben oldva.

A kávézás élménye mellett erősíthetjük szervezetünk vitalitását. A Panax ginseng hozzájárul az állóképesség fenntartásához, a fáradtság enyhítéséhez stressz esetén és a lábadozás időszakában. Támogatja a szellemi és fizikai kapacitást kimerültség, fáradtság esetén. Támogatja az egészséges vérkeringést, ami összefügg az agyi teljesítménnyel. Támogatja a memóriát és a vitalitást.

Összetevők: tejpor, nádcukor, kókuszzsír, maltodextrin, azonnal oldódó arabica kávé (12%), Panax ginseng gyökérkivonat, étkezési só, emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjei), csomósodást gátló (szilícium-dioxid).

Származási hely: Kína

OGYÉI notifikációs szám: 25433/2020

Tárolás: száraz, hűvös helyen.

Figyelmeztetés: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek