BioMenü BIO KENDERMAG fehérje por 125 g

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 12.265,76 Ft/kg
Kívánságlistára teszem
A BioMenü BIO KENDERMAG fehérjor egy koncentrált fehérjeforrás, mely gazdag tápanyagokban és emésztéstámogató hatású. 100%-ban természetes összetevőkből készült, vegán és allergénmentes termék, amely mentes minden mesterséges ízesítőtől, színezéktől és tartósítószertől. Omega-3 zsírsavakban és élelmi rostokban is gazdag, így ideális választás azok számára, akik egészségesen szeretnének táplálkozni. Ajánlott adagolás: napi 20-30 g, amely könnyedén keverhető folyadékba vagy ételekbe. Európai Unióban készül, így nemcsak a minősége, hanem a származása is garantáltan megbízható. Emelje új szintre a táplálkozását a BioMenü BIO KENDERMAG fehérjeporral!
1.533 Ft (1.207 Ft + ÁFA)
Menny.:db
BioMenü BIO KENDERMAG fehérje por 125 g
1.533 Ft (1.207 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A BioMenü BIO KENDERMAG fehérje por egy kiváló minőségű, 100%-ban természetes termék, amely kiemelkedő fehérjeforrást biztosít a napi táplálkozásban. Gazdag tápanyagokban és omega-3 zsírsavakban, valamint élelmi rostokban, így segíti az emésztést és támogatja az egészséges életmódot. Ez a vegán és allergénmentes fehérjepor mentes minden mesterséges ízesítőtől, színezéktől és tartósítószertől, garantálva a tiszta és természetes táplálkozást mindenki számára. Ideális választás sportolók, vegetáriánusok és vegánok számára, akik szeretnék növelni fehérje-bevitelüket anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük az íz és a minőség terén. Ajánlott adagolása napi 20-30 g, amely könnyedén keverhető bármilyen folyadékba, turmixba vagy ételbe. Az európai gyártás biztosítja a megbízhatóságot és a minőséget, így bármikor számíthat rá, hogy hozzáadja étrendjéhez a legjobbat. Válassza a BioMenü BIO KENDERMAG fehérje port, és tapasztalja meg, hogyan emelheti új szintre táplálkozását, miközben élvezi a természet adta vitaminokat és ásványi anyagokat!

Paraméterek

Átlagos tápérték/100 g; energia 1429 kJ/341 kcal; zsír 9,0 g; amiből telített zsírsav 1,0 g; amiből egyszeresen telítetlen zsírsav 1,0 g; amiből többszörösen telítetlen zsírsav 7,0 g; szénhidrát 7,8 g; amiből cukor 5,3 g; rost 20,0 g; fehérje (protein) 50,0 g; só 0,21 g; amiből omega 3 zsírsav (linolénsav) 2,0 g; amiből omega 6 zsírsav (linolsav) 6,0 g
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!; Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Természetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.
Tárolás  Szobahőmérsékleten, fénytől-, nedvességtől védve.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek