BioMenü BIO NEEM por 125 g

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 12.891,21 Ft/kg
Kívánságlistára teszem
A BioMenü BIO NEEM por egy rendkívül hatékony haj- és bőrkondicionáló, mely természetes összetevőivel segít megbirkózni számos bőr- és fejbőrproblémával. Korpásodás, ekcéma, pikkelysömör, pattanás és mitesszer kezelésére egyaránt alkalmazható. A 100% bio neem levél por (azadirachta indica) Indiából származik, és garantáltan vegán, mesterséges ízesítő-, színezék- és tartósítószermentes. A használata egyszerű: keverj el 1-2 evőkanál neem port 1-2 evőkanál citromlével és egy kis forró vízzel, majd vidd fel a fejbőrre vagy arcbőrre. 20-30 perc elteltével meleg vízzel öblítsd le – sampon nem szükséges. Ajánlott mindazok számára, akik természetes megoldásokat keresnek bőr- és hajproblémáikra, és akik fontosnak tartják a bio és GMO mentes termékeket.
1.611 Ft (1.269 Ft + ÁFA)
Menny.:db
BioMenü BIO NEEM por 125 g
1.611 Ft (1.269 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A BioMenü BIO NEEM por 125 g egy kiváló természet megoldás a haj- és bőrkondicionálás terén. Ez a 100% bio neem levél por Indiából származik, és vegán, mesterséges ízesítő-, színezék- és tartósítószermentes összetevőivel segít a különféle bőr- és fejbőrproblémák kezelésében. Legyen szó korpásodásról, ekcémáról, pikkelysömörről, pattanásról vagy mitesszerről, a neem por egy hatékony alternatívát kínál. A használata rendkívül egyszerű: 1-2 evőkanál neem port keverj össze 1-2 evőkanál citromlével és egy kis forró vízzel, majd ezt a pasztát vidd fel a fejbőrre vagy arcbőrre. 20-30 perc elteltével meleg vízzel öblítsd le – sampon használata nem szükséges. Ajánljuk mindazok számára, akik természetes, bio és GMO-mentes megoldásokat keresnek bőr- és hajproblémáikra. Élvezze a neem por jótékony hatásait, és tapasztalja meg a különbséget bőre és haja egészségében!

Paraméterek

Átlagos tápérték/100 g; energia 1029 kJ/246 kcal; zsír 1,5 g; amiből telített zsírsav 0,3 g; amiből egyszeresen telítetlen zsírsav 0,4 g; amiből többszörösen telítetlen zsírsav 0,6 g; szénhidrát 16 g; amiből cukor 0 g; rost 55 g; fehérje (protein) 16 g; só 0,04 g
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!; Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Természetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.
Tárolás  Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermektől elzárva.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek