Dr. Chen Mályva tea - 20 db

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 60,39 Ft/db
Kívánságlistára teszem
A Dr. Chen Mályva tea egy kiváló választás, ha szeretnéd támogatni emésztésedet és elősegíteni a rendszeres bélműködést. A 20 filtert tartalmazó csomag kényelmes módot kínál ahhoz, hogy beilleszd a napodba ezt a finom gyógynövényes italt. A tea összetevői, mint a mályva levél és a szenna levél, természetes módon segítik a bélfunkciót, így érezhetően könnyebbnek és felszabadultabbnak találhatod magad a fogyasztása után. Ajánlott hogyan készítsd el: Önts egy filtert forró vízbe (2-3 dl) és hagyd állni 15-20 percig. Fogyaszd langyosan, preferáltan étkezés után, különösen az esti órákban. Kezdetben napi egy csésze javasolt, de igény szerint fokozhatod a mennyiséget akár napi két csészére is. Ne feledd, hogy ez a tea természetes összetevőkkel rendelkezik, de érdemes betartani az ajánlott napi adagot, és ha 12 éven aluli gyermekeknek, várandós vagy szoptató anyáknak nem ajánlott fogyasztani. Élvezd a teázás élményét, és tapasztald meg a belső melegség jótékony hatását a Dr. Chen Mályva tea segítségével!
1.208 Ft (951 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Dr. Chen Mályva tea - 20 db
1.208 Ft (951 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Mályva tea               

2 g x 20 filter

Az emésztés támogatásához, a rendszeres bélműködéshez

filteres gyógynövény keverék

A szenna levél természetes módon segít fenntartani a bélműködés rendszerességét, támogatja a bélfunkciót, az emésztés ritmusát. 

Felhasználási javaslat: 1 filtert csészényi (2-3 dl) forró vízzel leönteni, lefedve állni hagyni kb. 15-20 percig. Langyosan fogyasztható étkezés után az esti órákban. 

Adagolás: Naponta kétszer 1 filterből készítsünk főzetet, melyet kortyonként, lassan fogyasszunk el, kiélvezve a teázás élményét, ahogy átjár a belső melegség. Kezdetben naponta 1 csésze teát fogyasszunk el esténként, majd egyéntől függően igény, illetve szükség szerint a napi adag növelhető kettő csésze teára (reggel és este).

Összetevők: mályva levél, szenna levél

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó. A tea fogyasztása 12 éven aluli gyermekeknek, várandós és szoptató anyáknak, bármely összetevőre való érzékenység esetén nem ajánlott. 1 hétig alkalmazható, majd tartson szünetet!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek