Freyagena Balance Lacto7 CN-X Kapszula 60 db

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 113,03 Ft/db
Kívánságlistára teszem
A Freyagena Balance Lacto7 CN-X Kapszula 60 db egy különleges étrend-kiegészítő, amely 18,5 milliárd jótékony baktériumot biztosít számodra. A D-laktát-mentes formula magnézium-maláttal készült, így érzékeny emésztőrendszer esetén is kiváló választás. Minden egyes kapszula gazdag Lactococcus lactis és L. rhamnosus GG törzsekben, valamint további öt különböző probiotikus lactobacillus törzsben, hogy támogassa bélflórád egyensúlyát. Az összetevők között található HPMC cellulóz kapszulahéj, amely gyomorsaválló, valamint számos aktív probiotikus törzs, amelyek közvetlenül hozzájárulnak a bél egészségéhez. Ajánlott napi mennyisége 1 vagy 2x1 kapszula étkezés után vagy lefekvés előtt, így könnyedén beillesztheted a napirendedbe. Ez a Magyarországon fejlesztett és gyártott termék lehetőséget kínál, hogy természetes úton támogasd emésztésedet és immunrendszeredet. Ne feledd, hogy az ajánlott mennyiséget ne lépd túl, és mindig gondoskodj a kiegyensúlyozott étrendről. Tartsd gyermekektől elzárva!
6.782 Ft (5.340 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Freyagena Balance Lacto7 CN-X Kapszula 60 db
6.782 Ft (5.340 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Lactococcus lactis, L. rhamnosus gg-t, és ezeken kívül még 5-féle probiotikus lactobacillus baktériumtörzs található a forumlában.

Összetevők:  magnézium-malát; HPMC cellulóz kapszulahéj (gyomorsaválló), Lactobacillus plantarum Lp-115, Lactobacillus rhamnosus GG, Lactococcus lactis LI-23, Lactobacillus salivarius Ls-33, Lactobacillus gasseri Lg-36, Lactobacillus rhamnosus Lr-32, Lactobacillus reuteri 1E1

Aktív összetevők:              1 kapszulában C. F. U.*
Lactobacillus plantarum Lp-115          4 milliárd
Lactobacillus rhamnosus GG              3,50 milliárd
Lactococcus lactis LI-23                      3 milliárd
Lactobacillus salivarius Ls-33              3 milliárd
Lactobacillus gasseri Lg-36                 2 milliárd
Lactobacillus rhamnosus Lr-32            2 milliárd
Lactobacillus reuteri 1E1                      1 milliárd
Elemi magnézium:                                 84 g
*C.F.U.: aktív kolóniaképző egység (baktériumok)

Ajánlott napi mennyiség: 1 vagy 2x1 db étkezés után vagy lefekvés előtt.

Kiszerelés: 60 darab

Magyarországon fejlesztett és gyártott termék.

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Gyermekek elől elzárva tartandó. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot.

Paraméterek

Figyelmeztetés A termék gyermekek elől elzárva tárolandó. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot.
Száraz, hűvös helyen és közvetlen napfénytől védve tárolandó.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek