Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gabiyo Kajszibaracklekvár 200 g

Gabiyo
1.056 Ft (832 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Nem értékelt
Elérhetőség: Átmeneti készlethiány
Egységár: 5.280,66 Ft/kg

A legtöbb, boltban kapható, és nagyanyáink által főzött lekvárral ellentétben a Gabiyo baracklekvár nem kristálycukorral készül. Édesítésre szőlőmustot használunk, így kizárólag természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

Tudtad, hogy az összes lekvárunk, így a gabiyo baracklekvár sem tartalmaz tartósítószert? Sűrítésre pektint használtunk, amely egy, a gyümölcsökben természetes módon is megtalálható rostféle, így egyéb, hozzáadott állományjavítóra sincs szükség, ahogy aromák helyett is csak a kiváló, és legízletesebb, legszebb barackok zamatát találod az üvegekben.

               

Biztonságos Fizetés
Biztonságos Fizetés
Szállítás 999 Ft-tól
Szállítás 999 Ft-tól
14 napos pénzvisszafizetési garancia
14 napos pénzvisszafizetési garancia
50.000 Ft felett ingyenes szállítás *
50.000 Ft felett ingyenes szállítás *
1.056 Ft (832 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Mit érdemes tudni róla?

  • Vegán
  • Paleo
  • Gluténmentes
  • Jelölendő allergént nem tartalmaz
  • Kizárólag természetes összetevőket tartalmaz
  • 100 g termék 50 g kajszibarack felhasználásával készült
  • Hozzáadott finomított cukrot nem tartalmaz
  • Csökkentett energiatartalmú
  • Csökkentett szénhidráttartalmú
  • Tartósítószer- és színezék mentes
  • Hőkezeléssel van tartósítva

JAVASLAT: Kizárólag száraz,  tiszta evőeszközökkel érintkezzen a lekvár, ne nyúljunk bele vizes, vajas, morzsás kanállal vagy késsel. A felhasználás után a fedelet szorosan visszacsavarva, mielőbb tegyük vissza a hűtőbe a terméket. A penészgomba elszaporodását a nedves, „szennyezett eszköz”, ill. a nem megfelelő zárás könnyen elősegíti.

A zamatos gyümölcsről

A kajszibarack Közép-Ázsiából származó, de itthon is nagy hagyományra visszatekintő gyümölcsfajtánk. Csonthéjas, a szilvának, meggynek, cseresznyének, mandulának, és természetesen a szintén kedvelt őszibaracknak és nektarinnak is rokona. Puha, édes gyümölcshúsa és savanykás, bársonyos héja különleges ízkombinációt ad, amely kapcsán a kajszibarack, és a belőle készült lekvár is tökéletesen illik nemcsak édes fogásokhoz, de húsételek, sültek ízesítője is lehet. Talán mindenkinek azonnal beugrik a menzai grízes tészta íze, amit sárgabarack lekvárral tálaltak, de a máglyarakás, a farsangi fánk, és még számos hagyományos édességünk is elképzelhetetlen nélküle.

Amennyiben a fagy és a kiszámíthatatlan időjárás nem viszi el a termést, a kajszibarack érési folyamatát mindvégig felügyeljük. Mivel a gyümölcs érését leginkább a cukorfoka bizonyítja, ezt mérőeszközzel is górcső alá vesszük. Amikor az érték megfelelő, elkezdjük szedni a gyümölcsöt érettség, egészség szerint válogatva. Ahogyan a lekvárjaink készítése, úgy az alapanyag szüretelése is kézzel történik. A mosást és magozást követően a kajszibarackot fagyasztjuk.

Összetevők: kajszibarack (50%), szőlőmust sűrítmény, ivóvíz, zselésítő anyag: pektin, citromlé sűrítmény.

Származási hely: Magyarország

Paraméterek

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia 426 kJ / 101 kcal
Zsír <0,5 g
amelyből telített zsírsavak <0,1 g
Szénhidrát 23,0 g
amelyből cukrok 20,5 g
Rost 1,7 g
Fehérje 0,9 g
0,02 g
Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét.
Allergén figyelmeztetés -
Tárolás száraz, hűvös, napfénytől védett helyen
Felbontás után hűtve tárolja és 7 napon belül fogyassza el!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek