BioMenü BIO 7-GOMBA keverék kapszula 60 db

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 48,24 Ft/db
Kívánságlistára teszem
Ismerje meg a BioMenü BIO 7-GOMBA keverék kapszulát, amely támogatja immunrendszerének működését és javítja közérzetét. Ez a bio-minősített, vegán kapszula természetes anyagokból készül, és teljesen mentes a mesterséges ízesítőktől, színezékektől, GMO-któl és hozzáadott cukortól. 60 db kapszula kínál hatékony gomba kombinációt, beleértve a ganoderma, chaga, shiitake, maitake, süngomba, rovarrontógomba és ezüst rezgőgomba kivonatait. A termék gazdag fehérjében, élelmi rostokban, valamint alacsony nátrium- és zsírtartalommal rendelkezik. A javasolt napi adag 2 kapszula, így Ön könnyedén beillesztheti a mindennapi rutinjába. Támogassa egészségét és energiaszintjét a természet erejével! Származási hely: Kína.
2.894 Ft (2.279 Ft + ÁFA)
Menny.:db
BioMenü BIO 7-GOMBA keverék kapszula 60 db
2.894 Ft (2.279 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Ismerje meg a BioMenü BIO 7-GOMBA keverék kapszulát, amely ideális választás mindazok számára, akik természetes módon szeretnék támogatni immunrendszerüket és javítani közérzetüket. Ezek a bio-minősített, vegán kapszulák 100%-ban természetes alapanyagokból készültek, így biztos lehet benne, hogy nincs bennük mesterséges ízesítő, színezék, GMO vagy hozzáadott cukor. A termék 60 db kapszulát tartalmaz, amelyek egy hatékony gombakombinációt tartalmaznak, beleértve a ganoderma, chaga, shiitake, maitake, süngomba, rovarrontógomba és ezüst rezgőgomba kivonatait. A BioMenü 7-GOMBA keverék kapszula gazdag fehérjékben és élelmi rostokban, alacsony nátrium- és zsírtartalommal rendelkezik, így ideális kiegészítője lehet mindennapi étrendjének. A javasolt napi adag mindössze 2 kapszula, amelyet könnyen beilleszthet a napi rutinjába. Élvezze a természet erejét, és támogassa egészségét, energiaszintjét ezzel a különleges gomba keverékkel! Származási hely: Kína.

Paraméterek

Átlagos tápérték/100 g; energia 1029 kJ/246 kcal; zsír 1,5 g; amiből telített zsírsav 0,3 g; amiből egyszeresen telítetlen zsírsav 0,4 g; amiből többszörösen telítetlen zsírsav 0,6 g; szénhidrát 16 g; amiből cukor 0 g; rost 55 g; fehérje (protein) 16 g; só 0,04 g
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!; Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.; Ha Ön terhes, szoptat, beteg vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt használna!
Természetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.
Tárolás  Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermektől elzárva.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek