BioMenü BIO SPIRULINA ALGA por 125 g

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 17.315,69 Ft/kg
Kívánságlistára teszem
A BioMenü BIO SPIRULINA ALGA por 125 g egy rendkívül tápláló superfood, amely természetes immunerősítő és antioxidáns hatásairól ismert. Ez a bio spirulina alga por igazi vitamin- és fehérjeraktár, hiszen emészthető fehérjetartalma meghaladja az 50%-ot, így tökéletes kiegészítője lehet mindenkinek, aki egészségesen szeretne táplálkozni. A termék 100%-ban természetes összetevőkből készült, vegán, mesterséges ízesítők, színezékek és tartósítószerek nélkül, valamint GMO- és allergénmentes. Zsírszegény és gazdag élelmi rostokban, így a diétáját is támogathatja. A könnyű használat érdekében napi háromszor egy teáskanálnyi port keverjen el vízben vagy teában, miközben figyel a megfelelő folyadékbevitel növelésére. Az alga Kínából származik, és 100% bio spirulina algát (Spirulina platensis) tartalmaz. Használja egészsége érdekében!
1.732 Ft (1.363 Ft + ÁFA)
Menny.:db
BioMenü BIO SPIRULINA ALGA por 125 g
1.732 Ft (1.363 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A BioMenü BIO SPIRULINA ALGA por 125 g egy kivételes tápláló superfood, amely a természet ajékát hozza el Önnek. Ez a bio spirulina alga por minden egészségtudatos ember nélkülözhetetlen kiegészítője, hiszen immunerősítő és antioxidáns hatásairól ismert. Magas fehérjetartalmának köszönhetően, amely meghaladja az 50%-ot, támogatja a tápanyagbevitelét és hozzájárul az energzint fenntartásához. A termék 100%-ban természetes összetevőkből készült, vegán módon, mesterséges ízesítők, színezékek és tartósítószerek nélkül. Emellett GMO- és allergénmentes, így bátran beillesztheti diétájába anélkül, hogy aggódnia kellene a nem kívánt additívok miatt. Gazdag élelmi rostokban és zsírszegény, így segíthet a megfelelő testsúly megtartásában is. A spirulina alga használata rendkívül egyszerű: napi háromszor egy teáskanálnyi port keverjen el vízben vagy teában, és ne felejtsen el figyelni a megfelelő folyadékbevitel növelésére! Az alga Kínából származik, és a legjobb minőségű bio spirulina algát (Spirulina platensis) tartalmazza. Biztosítsa egészsége védelmét e természetes táplálékkiegészítő segítségével, és tapasztalja meg a spirulina algák jótékony hatásait!

Paraméterek

Átlagos tápérték/100 g; energia 1409 kJ/337 kcal; zsír 0,8 g; amiből telített zsírsav 0,4 g; amiből egyszeresen telítetlen zsírsav 0,1 g; amiből többszörösen telítetlen zsírsav 0,3 g; szénhidrát 12,8 g; rost 6,4 g; fehérje (protein) 65,3 g; só 3,0 g
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!; Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.; Ha Ön terhes, szoptat, beteg vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt használna!
Tárolás  Száraz, hűvös helyen, erős fénytől védve, tilos lefagyasztani.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek