BioMenü BIO SPIRULINA ALGA tabletta 125 g

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 8,30 Ft/db
Kívánságlistára teszem
A BioMenü BIO SPIRULINA ALGA tabletta egy kiváló immunerősítő és antioxidáns étrend-kiegészítő, amely gazdag vitaminokban és fehérjékben. 100% bio spirulina alga (spirulina platensis) felhasználásával készült, így tökéletes választás a természetes táplálkozás híveinek. Ez a vegán és természetes összetevőkből készült termék mentes a mesterséges ízesítőktől, színezékektől és tartósítószerektől, továbbá GMO-mentes és nem besugárzott. Zsírszegény, alacsony cukortartalmú, mégis gazdag élelmi rostokban és fehérjékben. Ajánlott adagolása napi 6-10 tabletta, étkezés előtt, bő folyadékkal, az első héten javasolt fél adaggal kezdeni. A spirulina algát a legjobban zárja el gyermekek elől, és ne lépje túl az ajánlott napi bevitelt. Ne feledje, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék Kínából származik, így a természetes táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően.
2.076 Ft (1.635 Ft + ÁFA)
Menny.:db
BioMenü BIO SPIRULINA ALGA tabletta 125 g
2.076 Ft (1.635 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A BioMenü BIO SPIRULINA ALGA tabletta egy prémium minőségű étrend-kiegészítő, amely a spirulina alga természetes előnyeit kínálja. Gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban és fehérjékben, ez a bio termék ideális választás mindazok számára, akik szeretnék támogathatni immunrendszerüket és fokozni energiaszintjüket a mindennapokban. 100% bio spirulina alga (spirulina platensis) felhasználásával készült, így biztos lehet benne, hogy csak a legjobb minőségű, természetes összetevőket fogyasztja. A tabletta teljesen vegán, mentes minden mesterséges ízesítőtől, színezéktől és tartósítószertől, továbbá GMO-mentes és nem besugárzott, így a legszigorúbb táplálkozási elveknek is megfelel. Ajánlott napi adagja 6-10 tabletta, amelyet étkezés előtt érdemes bő folyadékkal bevenni. Az első héten javasolt a fél adaggal kezdeni, így fokozatosan szokhat hozzá az Ön szervezete. Mindemellett ügyeljen arra, hogy a gyógyszereket és étrend-kiegészítőket gyermekek elől elzárva tárolja, és ne lépje túl az ajánlott napi bevitelt. A BioMenü spirulina alga tabletta ideális választás a természetes táplálkozás híveinek, különösen, ha fontos Önnek a zsírszegény és alacsony cukortartalmú étrend. Figyelembe kell venni, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék származási helye Kína, amely gazdag tápanyagokban, azonban a táplálkozási tulajdonságok a környezeti feltételek és az idő múlásával változhatnak. Válassza a BioMenü BIO SPIRULINA ALGA tablettát, és tapasztalja meg a természet adta jótékony hatásokat az egészségére!

Paraméterek

Átlagos tápérték/100 g; energia 1409 kJ/337 kcal; zsír 0,8 g; amiből telített zsírsav 0,4 g; amiből egyszeresen telítetlen zsírsav 0,1 g; amiből többszörösen telítetlen zsírsav 0,3 g; szénhidrát 12,8 g; amiből cukor 0,7 g; rost 6,4 g; fehérje (protein) kivonat 65,3 g; só 3,0 g
Allergének a természetben előforduló szulfitokat tartalmazhat
Tárolás  Száraz, hűvös helyen, erős fénytől védve, tilos lefagyasztani

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek