BioMenü BIO TRIPHALA kapszula 60 db

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 41,58 Ft/db
Kívánságlistára teszem
A BioMenü BIO TRIPHALA kapszula 60 db egy különleges ájurvédikus gyógynövénykeverék, amely segíthet az emésztőrendszer karbantartásában. Az amla, bibhitaki és haritaki gyümölcsök természetes jótékony hatása hozzájárulhat a gyulladások, rák és fogproblémák kezeléséhez. Ez a bio, vegán készítmény mentes a mesterséges ízesítőktől és színezékektől, valamint allergénmentes, GMO-mentes és hozzáadott cukrot sem tartalmaz. Egyszerű használata miatt mindössze napi egy adag, azaz 2 kapszula ajánlott. A termék India szívéből származik, és élelmi rostban gazdag, így a mindennapi étrend tökéletes kiegészítője lehet. Ápolja egészségét természetes módon a BioMenü BIO TRIPHALA kapszulával!
2.495 Ft (1.964 Ft + ÁFA)
Menny.:db
BioMenü BIO TRIPHALA kapszula 60 db
2.495 Ft (1.964 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A BioMenü BIO TRIPHALA kapszula 60 db különleges ájurvédikus gyógynövénykeveréke tápláló és jótékony hatású segítséget nyújt az emésztőrendszer egészségének megőrzésében. Három kiváló minőségű gyümölcs - az amla, bibhitaki és haritaki - természetes összetevői közvetlenül Indiából érkeznek, hogy támogassák a gyulladások csökkentését és hozzájáruljanak a fogproblémák megelőzéséhez. Ez a bio és vegán formula teljes mértékben mentes a mesterséges ízesítőktől és színezékektől, így biztonságosan beilleszthető a mindennapi étrendbe. Allergénmentes és GMO-mentes összetevőiből kifolyólag ideális választás mindazok számára, akik egészséges életmódra törekednek. A napi ajánlott adag mindössze 2 kapszula, egyszerű és kényelmes lehetőséget kínál a tápláló anyagok bejuttatására szervezetünkbe. Az élelmi rostokban gazdag termék használatával könnyedén támogathatja emésztését, miközben fokozza általános közérzetét. Válassza a BioMenü BIO TRIPHALA kapszulát, és tapasztalja meg a természetes egészség megőrzésének előnyeit!

Paraméterek

Átlagos tápérték/100 g; energia 1218 kJ/291 kcal; zsír 0,3 g; amiből telített zsírsav 0,1 g; szénhidrát 52,3 g; amiből cukor 11,5 g; rost 34,8 g; fehérje (protein) 2,3 g; só 0,1 g
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!; Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.; Ha az orvosa nem nyitott az étrend-kiegészítők alkalmazására, keressen fel egy természetgyógyászt!; Ha Ön terhes, szoptat, beteg vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt használna!; Természetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.
Tárolás  Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek