BioMenü BIO SPIRULINA ALGA por 250 g

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 12.624,82 Ft/kg
Kívánságlistára teszem
A BioMenü BIO SPIRULINA ALGA por 250 g egy kiváló immunerősítő és antioxidáns hatású táplálékkiegészítő, amely igazi vitamin- és fehérjeraktárat kínál a szervezet számára. Az alga emészthető fehérjetartalma meghaladja az 50%-ot, így ideális választás mindenki számára, aki egészséges életmódra törekszik. A termék bio minőségű, vegán, természetes alapanyagokból készült, mentes a mesterséges ízesítőktől, színezékektől és tartósítószerektől. A spirulina alga GMO-mentes, allergénmentes, zsírszegény, és bővelkedik élelmi rostban, valamint fehérjében. Fogyasztása rendkívül egyszerű: napi három adagot (3x2 g) ajánlott vízbe vagy teába keverve fogyasztani. Ne felejtsük el növelni a bevitt folyadék mennyiségét a spirulina alga por mellett! Összetevők: 100% bio spirulina alga (Spirulina platensis). Származási hely: Kína. Használja ki a spirulina alga jótékony hatásait mindennapi étrendjében!
3.156 Ft (2.485 Ft + ÁFA)
Menny.:db
BioMenü BIO SPIRULINA ALGA por 250 g
3.156 Ft (2.485 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A BioMenü BIO SPIRULINA ALGA por 250 g egy kiváló minőségű táplálékkiegészítő, amely hozzájárul immunrendszerünk erősítéséhez és antioxidáns hatásával védi sejtjeinket a káros szabadgyökök ellen. Ez a különleges alga rendkívül gazdag vitaminokban és fehérjékben, fehérjetartalma pedig meghaladja az 50%-ot, így ideális választás azok számára, akik egészséges életmódra törekednek. A termék bio minősítéssel rendelkezik, vegán és természetes alapanyagokból készült, mentes minden mesterséges ízesítőtől, színezéktől és tartósítószertől. Emellett GMO-mentes és allergénmentes, zsírszegény, bővelkedik élelmi rostban, valamint kiváló fehérjeforrás. A spirulina alga por fogyasztása rendkívül egyszerű: napi három adagot (3x2 g) ajánlott vízbe vagy teába keverni. Fontos, hogy a spirulina alga por használata mellett emeljük a folyadékbevitelünket is, hogy a legjobb hatást érhessük el! Az összetevők között megtalálható a 100% bio spirulina alga (Spirulina platensis), melynek származási helye Kína. Használja ki a spirulina alga jótékony hatásait, és tegyen egy lépést az egészségesebb életmód felé!

Paraméterek

Átlagos tápérték/100 g; energia 1409 kJ/337 kcal; zsír 0,8 g; amiből telített zsírsav 0,4 g; amiből egyszeresen telítetlen zsírsav 0,1 g; amiből többszörösen telítetlen zsírsav 0,3 g; szénhidrát 12,8 g; rost 6,4 g; fehérje (protein) 65,3 g; só 3,0 g
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!; Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.; Ha Ön terhes, szoptat, beteg vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt használna!
Tárolás  Száraz, hűvös helyen, erős fénytől védve, tilos lefagyasztani.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek