BioMenü BIO CHLORELLA ALGA por 250 g

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 21.983,40 Ft/kg
Kívánságlistára teszem
A BioMenü BIO CHLORELLA ALGA por egy kiváló alternatíva azok számára, akik nehezen nyelik le a tablettákat. Ez a koncentrált tápanyagforrás számos vitaminban és ásványi anyagban gazdag, így hozzájárulhat az egészséges táplálkozáshoz. Az alga por bio minőségű, vegán és teljesen természetes összetevőkből készült, mentes a mesterséges ízesítőktől, színezékektől, tartósítószerektől, illetve BSE/TSE és GMO anyagoktól. Rendkívül alacsony cukortartalmú, zsírszegény és gazdag élelmi rostokban, fehérjékben. Ajánlott adagja napi 3-5 g, amely folyadékban feloldva fogyasztható, ideális étkezések előtt. Az első héten csak fél adag javasolt, hogy a szervezet fokozatosan hozzászokhasson. A chlorella alga Kínában származik, biztosítva a minőséget és a tisztaságot. Válassza a BioMenü BIO CHLORELLA ALGA port, és támogassa egészségét természetes módon!
5.496 Ft (4.327 Ft + ÁFA)
Menny.:db
BioMenü BIO CHLORELLA ALGA por 250 g
5.496 Ft (4.327 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A BioMenü BIO CHLORELLA ALGA por egy kiváló alternatíva mindazok számára, akik nehezen nyelik le a tablettákat, miközben szeretnék kihasználni a chlorella alga jótékony hatásait. Ez a koncentrált tápanyagforrás gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, így tökéletes kiegészítője lehet egy egészséges étrendnek. A termék bio minőségű, vegán és kizárólag természetes összetevőkből készült, mentes minden mesterséges ízesítőtől, színezéktől és tartósítószertől, valamint BSE/TSE és GMO anyagoktól. Rendkívül alacsony cukortartalmú és zsírszegény, ugyanakkor gazdag élelmi rostokban és fehérjékben. Ajánlott napi adagja 3-5 g, melyet folyadékban feloldva érdemes fogyasztani, kiválóan alkalmas étkezések előtt. Az első hét során javasolt a fokozatos bevezetés, ezért csak fél adag fogyasztása ajánlott, lehetővé téve a szervezet számára, hogy hozzászokjon a tápláló alga tápanyagaihoz. Kínából származik, ami biztosítja a minőséget és a tisztaságot, így Ön a legjobbat nyújthatja szervezetének. Válassza a BioMenü BIO CHLORELLA ALGA port, és támogassa egészségét egy természetes kiegészítővel!

Paraméterek

Átlagos tápérték/100 g; energia 1455 kJ/348 kcal; zsír 1,8 g; amiből telített zsírsav 0,5 g; szénhidrát 10,7 g; amiből cukor 0,7 g; rost 13,7 g; fehérje (protein) 64,5 g; só 0,2 g
Dohányzók és azbeszttel dolgozók számára béta-karotin szupplementáció nem javasolt.; Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó.; Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!; Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Allergének a természetben előforduló szulfitokat tartalmazhat
Tárolás  Száraz, hűvös helyen, erős fénytől védve, tilos lefagyasztani.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek