BioMenü BIO RHODIOLA ROSEA kapszula 60 db

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 55,86 Ft/db
Kívánságlistára teszem
A BioMenü BIO RHODIOLA ROSEA kapszula segítségével hatékonyan küzdhet a stressz, fáradékonyság és depresszió tünetei ellen. Az orosz és skandináv országok lakói évszázadok óta alkalmazzák ezt a kiváló minőségű, bio rózsagyökér alapú kiegészítőt. Minden kapszula 400 mg tiszta rózsagyökér port tartalmaz, amely a legjobban üres gyomorra szedve fejti ki jótékony hatását, biztosítva a napi 400-600 mg optimális adag elérését. Ez a vegán, természetes alapanyagokból készült termék mentes a mesterséges ízesítőktől és színezékektől, BSE/TSE és GMO mentes, valamint alacsony cukortartalmú és zsírszegény. Legyen szó a mindennapi stressz kezeléséről vagy a sportteljesítmény fokozásáról, a BioMenü BIO RHODIOLA ROSEA kapszula ideális választás a természetes megoldások kedvelői számára. Élvezze a fáradtság csökkentését és a hangulat javulását ezzel a hatékony, bio minőségű táplálékkiegészítővel!
3.352 Ft (2.639 Ft + ÁFA)
Menny.:db
BioMenü BIO RHODIOLA ROSEA kapszula 60 db
3.352 Ft (2.639 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A BioMenü BIO RHODIOLA ROSEA kapszula egy természetes táplálékkiegészítő, amely kiválóan alkalmas a stressz, fáradékonyság és depresszió tüneteinek enyhítésére. Az orosz és skandináv országok hagyományos orvoslásában régóta ismert rózsagyökér hatóanyaga most egy könnyen alkalmazható kapszula formájában érhető el. Minden kapszula 400 mg tiszta, bio minőségű rózsagyökér port tartalmaz, így biztosítva a jótékony hatások optimális elérését. A készítmény vegán, és mentes minden mesterséges ízesítőtől, színezéktől, valamint BSE/TSE és GMO-mentes. Alacsony cukortartalmának és zsírszegénységének köszönhetően ideális választás sportolók és egészségtudatos fogyasztók számára. Az ajánlott napi adag 1 kapszula üres gyomorra, lehetőleg napközben történő bevitelét javasoljuk a leghatékonyabb hatás érdekében. A rhodiola szedésének időpontja rendkívül fontos: a legjobb, ha a kapszulát az edzés előtt 1-2 órával vesszük be a teljesítményfokozás érdekében, míg a stressz és fáradtság kezelésére napi egyszeri adaggal érdemes próbálkozni. A BioMenü BIO RHODIOLA ROSEA kapszula ideális megoldás mindazok számára, akik a természet erejét keresik a stresszkezelésben és a hangulatjavításban. Élvezze a fáradtság csökkentését és a vitalitás fokozódását ezzel a hatékony, bio minőségű táplálékkiegészítővel!

Paraméterek

Átlagos tápérték/100 g; energia 1060 kJ/253 kcal; zsír 1,92 g; amiből telített zsírsav 0,83 g; szénhidrát 27,73 g; amiből cukor 0,92 g; rost 51,97 g; fehérje (protein) 6,00 g; só 0,017 g
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!; Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Természetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.
Tárolás  Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermektől elzárva.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek