BioMenü BIO ÚTIFŰMAGHÉJ 125 g

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 17.755,82 Ft/kg
Kívánságlistára teszem
A BioMenü BIO ÚTIFŰMAGHÉJ 125 g a gluténmentes diétát követők ideális választása, mely psyllium rosttartalmával támogatja az egészséges emésztést és hozzájárulhat a vércukor és koleszterinszint normalizálásához. Természetes összetevőkkel készült, vegán és mentes minden mesterséges adalékanyagtól, így biztos lehet benne, hogy a legjobbat nyújtja szervezetének. Ráadásul allergénmentes, cukormentes és élelmi rostban gazdag, ami segíthet a székrekedés és a glükóz intolerancia kezelésében. Ajánlott adagja napi 5 g, amely tele van jótékony hatású tápanyagokkal. A bio útifűmaghéj nagy tisztaságú, 100% -ban természetes, India területéről származik, így minden szempontból megfelel a tudatos táplálkozás elvárásainak. Tökéletes társ a mindennapi egészség megőrzéséhez!
2.219 Ft (1.748 Ft + ÁFA)
Menny.:db
BioMenü BIO ÚTIFŰMAGHÉJ 125 g
2.219 Ft (1.748 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A BioMenü BIO ÚTIFŰMAGHÉJ 125 g tökéletes választás mindazok számára, akik gluténmentes diétát követnek, és szeretnék támogatni emésztésük egészségét. A psyllium rost gazdag forrásának köszönhetően segíthet a székrekedés megelőzésében, valamint hozzájárulhat a vércukor- és koleszterinszint normalizálásához. Ez a termék 100%-ban természetes összetevőkből készült, vegán, és mentes minden mesterséges adalékanyagtól, így garantáltan a legjobbat nyújtja szervezetének. Allergénmentes és cukormentes, ezért ideális választás mindenki számára, aki tudatosan táplálkozik. A napi ajánlott adagja 5 g, ami tökéletesen beleillik a mindennapi étkezésbe, így könnyedén beépíthető akár smoothie-kba, joghurtokba vagy pörköltekhez is. A BioMenü BIO ÚTIFŰMAGHÉJ nagy tisztaságú, Indiából származik, így megfelel a legmagasabb elvárásoknak. Élvezze az egészséges életmód előnyeit ezzel a jótékony hatású termékkel, és támogassa emésztését természetes módon!

Paraméterek

Átlagos tápérték/100 g; energia 1245 kJ/297 kcal; zsír 6 g; amiből telített zsírsav 0 g; szénhidrát 34,8 g; amiből cukor 0 g; rost 53,5 g; fehérje (protein) 0,2 g; só 0 g
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.; Természetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.
Tárolás  Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek